hétfő, december 17, 2007

meg hogy még mit is

álmodtam? elutaztunk valahová, Csírabácsi, Edi meg én (Nyúl, te asszem nem voltál ott), meg egy középiskolás évfolyamtársam, akit fogalmam sincs, hogy honnan szedtem elő, szóval elutaztunk, repülővel, talán Írországba. Gibibaba később csatlakozott, ő Párizsból jött repülővel.
aztán még repültünk, meg bolyongtunk. én valahogy összejöttem a repülőgép pilótájával, akit Viktornak hívtak. valami vad csókolózás volt, de akkor már mintha részegek is lettünk volna, meg valami kerti partyn leledzettünk, ahol régi ismerőseim jelentek meg (többek között az esküvői tanúm, meg annak az öccse...).
de aztán kiderült, hogy Viktornak van barátnője (MUHAHA!!!), egy szőke, vékony lány, akivel én az események után beszélgettem, és elmondta, hogy a srác bocsánatot kért a velem történtek miatt, de ő nem fogadta el, hanem elzavarta a francba. erre felcsillant a szemem, hogy akkor adja már meg neki az én számomat, de ezt a kérésemet elutasította...

dzsízász!!! és csak a felére emlékszem...

kicsit sok volt a vacsi, bakker... hagymalekvárt vacsiztam, a tesóm csinálta... ezzel nincs is gond, de éjfél után még repetáztam a maradékból, amit becsomagolt nekem. na, azt már nem kellett volna... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése