csütörtök, december 13, 2007

megbeszéltük

G-vel, hogy mi a szitu.  hogy hát tulajdonképpen ő nagyon meg akart ismerni, és még akar is, jobban (itt most nem elsősorban szexről van szó), mert tetszem neki, kívül-belül... eddig legalábbis... és aztán alakuljanak a dolgok a maguk útján... szóval jól eltársalogtunk egész délután. délben persze beleszartam a munkába, nem csináltam tovább, mert felhúztam magam, úgyhogy volt időm levelezgetni. :) és hát jövő hét kedden találkozunk újra, borozni fogunk, beszélgetünk, ismerkedünk tovább. aztán... aztán ki tudja mi lesz... továbbra is odavagyok érte... picsába... mondjuk ez most nem olyan, mint TG-vel a múltkor... áhhhh... ez most durvább... :) látni kellett volna az éjszaka a pofámról le nem szakadó vigyort, meg mindent... amiket gondolkodtam, stb. tudom-tudom, megint ugyanabba a folyóba léptem, naiv vagyok és hamar beleestem... tudom. próbálok visszavenni az arcomból, megálljt parancsolni a gondolataimnak. ma már pl. nem is olyan durva... :)
találkoztam Mikivel. hát ez is egy tündérbogár. érdekes figura mindenesetre. ha most kellene választani, akkor viszont azonnal G mellett tenném le a voksot. kíváncsi vagyok, Miki mit ír majd holnap, mennyire voltam neki szimpatikus, mennyire kapott sokkot tőlem... egyáltalán akar-e még látni. igazából megbeszéltük, ha nem jövünk be egymásnak "úgy", attól haverok még mindig lehetünk, mert eléggé egyre jár az agyunk. ahogy én elnézem, egyébként, nagyon nem fog ő még a bnőjével szakítani. és ha fog, akkor se miattam/értem.
G-ben jobban látom a hajlandóságot, az elszántságot, a határozottságot.
persze ez nem vigasz... meg erre aztán nem lehet alapozni... de most valamivel nyugtatnom kell magam. vagymi. :)
muszáj valamivel gondolatokat terelni, mert különben megkattanok.
vettem is 2 könyvet ma, magamnak (bár elvileg ajándékba akartam könyvet venni, de persze pont az nem volt a nyüves Alexandrában, ami nekem kellett), legalább olvasgatok.
mivel holnap nem látogat meg Nóri, ezért, hogy a búmat felejtsem, a WB-be megyek exgyárosokkal forraltborozni... szombaton Nyúléknál ugyanez lesz a program. szerintem vasárnap az ereimben is forraltbor fog folyni. :)
amúgymeg:
pasitakarokpasitakarokpasitakarokpasitakarok!!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése