szerda, december 26, 2007

sikerült

G-t magamraharagítanom az előbb. megjegyzem ittas. ezt az első soraiból vágtam.
először én rágtam be, mert az jött le a soraiból, hogy itten már idén se találka, se kontakt, se semmi. (konkrétan boldog újévet kívánt, ebből mijafaszmást vágtam volna le???)
erre megjegyeztem, hogy nekem meglesz az a bizonyos ezzel-azzal-amazzal teli újév, amit kívánt, de ha másnem, kihagyom belőle.
na, erre berágott, hogy akkor kb. basszam meg magam.
elnézést kértem, de hajthatatlan volt. hogy érdeklődött volna a szilveszteremről, de ezek után nem fog. és mégegyszer buék. és kilépett. én is kiléptem.
most meg vissza. és már várt a levele. kicsit megenyhült.
aztán végül addig tekertük a szót, hogy ennyi. G pajtás kihúzva a listáról. nem tudom mi baja lett. mindegy. nem is érdekel.
ide akartam idézni a beszélgetésünket, de nem teszem. nem ér annyit. nem, nem azért, mert gázos, amit írtunk. nem az. csak egyszerűen szóra sem érdemes. ennyi.
tehát a jelenleg tallonban lévő pasik száma egyenlő a nullával. egy nagy büdös nulla.
ez a csodálatos. indulhatok tisztalappal. a nulláról. innen csak felfelé van.
na, asszem most, legyen akárhány óra, akármi, na, most elfújok egy trombitát. megsemmisültem. ma sikerült két pasinak visszautasítania, röpke 4 óra alatt. ezt én már nem bírom.
hogy a büdöskurvaistenbasznászájba azt a  telibebaszott kurvaeget. hogy már tényleg nincs tovább. hogy már mennyire elegem van az egyedüllétből.
kurvaéletbe, hogy leszarom már a pasizást. önmegvalósítani fogok.  nyelvet fogok tanulni.  és dologozok. és pénzt keresek. és elutazok  a gecibe, amikor csak lehet.
és mindenki bekaphatja a rücskös  faszt.  és csak akkor és azzal dugok, amikor  én akarom. és ha csak egyéjszakások lesznek,  akkor azok lesznek. nem érdekel. élni fogom az életem. és nem hagyom, hogy holmi pöcsvirág befolyásoljon és agyalásra késztessen.
elmehet minden pasi a faszba. de nagyon gyorsan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése