szombat, december 08, 2007

a ma esti fiúnak

egyetlen jó pontot tudok csak jóváírni. miután találkoztunk, megjegyezte, hogy nem gondolta, hogy én vagyok, akire vár, mert fiatalabbnak nézek ki, mint.
ezen kívül... ehhh...
úgy kezdődött, hogy levelezünk pár napja. képen jól nézett ki, a levelei se voltak rosszak. aztán mondtam neki, oké, jöjjön fel ma este, ne uncsizzon otthon ő se, meg én se. nem akartam vele itthon talizni, mert nem. de gondoltam, legfeljebb húzok még egy strigulát, mindegy. persze elmondtam neki, hogy első randin semmi szex.
feljött, inni kezdtünk. ja, hát már amikor megláttam, imádkozni kezdtem, hogy csak ne ő legyen az. persze ő volt. már a telefonban éreztem, hogy annyira egyszerű, mint a kettes lego. hát nem tévedtem. 7 éve nem volt ilyen fospumpa "randim". szóval ittunk, ő sörözött, én lecsaptam egy deci páleszt, máshogy nem bírtam elviselni a dolgot, annyira gáz volt a pasi.
neki persze rohadtul bejöttem. viszont ez nem volt kölcsönös. próbált megcsókolni, de még azt se hagytam. sőt. jujjjj...
aztán bedurcizott, hogy ő úgy érzi, nem érdeklem mint pasi. én meg azzal takaróztam, hogy én megmondtam, első este semmi, csak dumálgatás, ismerkedés. mindegy. ivott még, aztán egyszercsak elindult haza. hálistennek. annyira bepiáltam, hogy már majdnem bevállaltam, de egyszerűen nem volt gyomrom hozzá. nem vagyunk egy szinten, semmilyen téren, meg egyébként is gáz volt. szóval ennyi. elhúzott haza. itt hagyott két doboz sört, egy bontatlan doboz cigit. mondjuk jól bebaszott ő is, azt se tudta szerintem hol van. nem tudom hogy jut haza, de nem is érdekel.
közben persze, alig hogy megérkezett, mikor máskor, felhívott KG Londonból. már egy ideje évődünk mailben, képet cseréltünk, meg vagyunk veszve egymásért, már tök régóta ígéri, hogy hív. és persze pont most sikerült neki. nem volt sok pénz a kártyáján, de talán holnap éjjel megint csörög. nagyon odavan, hogy menjek ki hozzá, egy hétvégére, amit persze végigszexelnénk. szívem szerint kint is maradnék... kurvajó volt vele beszélni. repülnék hozzá már holnap. írtam neki, miután kirúgtak, hogy akár  egy hétre is tudok menni, mert nincs melóm, baromira ráérek. remélem, hamarosan összejön a tali. :)
TG-nek ma van a szülinapja. küldtem neki sms-t. én akartam lenni az első. bebaszva. sikerült faszán.
most üvölt az MTV Hungary, mert az jóóóóóóóóóóóóóóóó
rock'n roll bazd a lovat!!!!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése