szerda, december 12, 2007

juhuhuuuuuuuuuuj

itt volt a sárkány-oroszlán fiúúúúúúúúúú (G)!!!!!!!!! hozott nekem tejecskét... TEHÉNtejet!!!!! :) merthogy elsírtam ma neki, hogy nem tudtam reggel kávézni, mivel nincs itthon tej, elfelejtettem venni. ezért felajánlotta, hogy felugrik és hoz nekem. és felugrott és hozott!!!
nagyon ééééédeeeeeeeees!!!!!!! jaaaaaaaaaaaaaaj!!!!!!!!! nem is tudom mit mondjak...
pillarebeg-pillarebeg... :)
nem hiába voltam annyira oda, hogy akarok vele találkozni... nem csalódtam... :) jó, hát amíg vártam rá az ajtóban, imádkoztam, hogy "nelegyencsúnya, nelegyencsúnya, nelegyencsúnya" ezt mantráztam. és nem az!!!! pici sörpoci van, de az jó, olyan odabújósan jó... :) édesbogár nagyon!!!! :)
fúúúúúúúúúú... odavagyok meg vissza... és jövőhétig várnom kell az újabb találkozásra... :(
tudom, holnap még Mike, rá is kíváncsi vagyok nagyon... de ez a srác nagyon feldobott... egy életvidám pasi, jó humorú, kedves, intelligens... és szereti SpongyaBobot!!! ez fontos!!! :) egy olyan nagy gyerek ő is, mint én... tudtam én, hogy a sárkány-oroszlánokban nem csalódhatok... ha csak egy picikét megbízhatóbb, mint R, akkor már nyert ügyem van... :)
láttam, éreztem, hogy a szimpátia kölcsönös... na, majd meglátjuk, mi sül ki belőle... :)
hétfőn második körös interjú V-éknél!!!!!!! juppiiiiiiiiii!!!! ez egy nagyon klassz nap!!!! V lebaszott persze, HJ miatt, jogosan... pont akkor hívott, amikor G itt volt, nem igazán tudtam vele beszélni erről. meg nem is akartam... éppen elég szégyen ami történt... de legalább leírtam őszintén... hallgathattam is volna róla nagyokat... lehet, jobban jártam volna... :)
most még kéne dolgozni, de ki a francnak van kedve????
inkább megyek és befestem a hajam. :) drukkolás, hogy ne basszam el. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése