vasárnap, december 23, 2007

veszedelmes

álmaim voltak az éjjel... hajnali 2-kor feküdtem le, reggelfelé kezdtem álmodni. hogy miket? sorolom...
1. az első álmomban TG volt a főszereplő. meg még három pasi, ebből 2 meleg. nem nagyon emlékszem persze a részletekre, de arra igen, hogy TG telefonon beszélt valami lánnyal, hogy "jaj, angyalkám, nemár, akkor most elmész? de hát izé, tündibündi stb." én meg nagyokat hahotáztam mellette, hogy mi a francot kapar valami kiscsaj után. aztán persze elszégyelltem magam, mert csúnyán nézett rám, és elhallgattam.
2. aztán Kondás álom jött. (ex-ex-exgyár) K.Helga szerepelt benne és Viki meg én. az volt, hogy Helga már szült (egyébként tényleg), Vikinek nagyon kevés volt hátra, hogy szüljön, közben meg rólam is kiderült, hogy 3 hónapos terhes vagyok. álmomban arra a következtetésre jutottam, hogy az apa BT, akivel egyszer nem vigyáztunk... először kardoskodtam, hogy én bizony megszülöm ezt a babát, bár csóró vagyok, meg nincs senki mellettem (mármint pasi), aztán elmentem nőgyógyászati vizsgálatra, az orvos a SEBÉSZem volt, aki 2 éve műtött, szóval dr. Csiszár vizsgált meg behatóbban... érdekes... aztán a végére elbizonytalanodtam, hogy tényleg akarom-e ezt a gyereket, ilyen körülmények között. a lányok próbáltak meggyőzni erről is, arról is... de a végén csak hezitálósban maradtam. amúgy Viki nagyon helyes volt nagy pocival!!! :)
3. de ehhez tartozik a következő esemény, hogy terhesen ülök a szüleim régi vendéglátóipari egységében, és lilahagymát zabálok, kenyérrel. mert azt kívánom. én vagyok ott egyedül, mint kiszolgáló személyzet. a részeg helyiek dülöngélnek a pultnál. az egyik kér is valamit, de nem értem, hogy mit. talán egy deci fehérbort? végre megjön anyu és segít. közben, ahogy ülök a pult végénél és vágom halomra a lilahagymát és tömöm a számba, megjelenik valami akcióhőséként Csuja Imre meg Szerednyei Béla... valami Argós jelenetet forgattak vagy csak próbáltak, később a kazánházba is kimentem, de minek???
4. továbbá találkoztam KG-vel (vele az éjjel egy órát beszéltem telefonon, a londoni pasas, nem véletlenül került elő), kiutaztam hozzá. de nem Londonba, hanem svédországba. mert hogy ott lakik tulajdonképpen, de Londonban dolgozik. ültünk az autójában, méregettük egymást, beszélgettünk....
5. ésmég, hogy valami új munkahelyre kerültem (na, ez se véletlen álom), olyannyira új, hogy még most épültek az épületek. nagy-nagy emeletes házak, ahol irodák lesznek kialakítva. még csak a csupasz falak voltak kész, de már beraktak asztalokat, székeket, és az emberek egyenként sunnyogtak fel az emeletekre és foglaltak maguknak helyeket. a betonra felírva a nevüket, hogy akkor majd ott lesz a helyük.
hú, és még rengeteg minden álom volt... de ezek voltak a leginkább emlékezetesek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése