szerda, december 19, 2007

kétszeresen is

plagizálok, de nem bírom ki... :)
nos, kinek van januártól új munkahelye??? CsodaBruckner CsodaSzigfrid CsodaNEKEM!!!!!!!!!!! :)
elmentem ma a másik második körre, 10 perc alatt végeztünk, kiröhögtem az egészet. úgyhogy belecsaptam a tegnapi cég tenyerébe, szóval január 2-től Vikiéknél fogok dolgozni, újra együtt az ARANYCSAPAT!!! :) öröm, boldogság, happiness... :) holnap délig be kell kocognom a papírügyek elintézése miatt és legalább efelől már nyugodtan lehetek az ünnepek alatt.
az apukámat pénteken engedik ki a kórházból, igazából semmi extrát nem találtak a vizsgálatok alatt, de azért tegnap emiatt sikerült beparáztatni az egész családot az orvos egy elejtett félmondatával. faszomat bele. nem véletlen, hogy megint nem tudtam aludni. szóval elvileg semmi gáz, gyógyszereket kap, aztán ennyi.
G. lebetegedett. otthon nyomja az ágyat, lázas és le van pusztulva. meglátogassam? itt lakik egy kőhajításnyira... :))) áhhh... van nekem millió dolgom. így viszont nem tudom, hogy mi lesz a holnap estével. mondtam, hogy kúrálja magát és jöjjön át, kaphat mézes teát itt is.
persze rajta is kattogott az agyam éjjel... áhhhh... beleőrülök, hogy nem tudok normálisan aludni. tegnap este 8-kor már lefeküdtem, mert elájultam a fáradtságtól, 10-kor felébredtem, 1 órán keresztül fetrengtem, aztán ki a nappaliba, South Park nézés. fél 1 körül vissza az ágyba. hajnali 3-4-ig megint forgolódás. reggel 9-kor meg zokogva ébredés, mert akkor nagyon aludtam volna még. végül 11 körül keltem fel.
millió dolgom lenne, azt se tudom hol kezdjem. a lakás romokban, ajándékok sehol, fenyőfa sehol, áhhhhh... kivagyok. este megyek a Karácsonyi koncertre, megnézem Ottót, annyira hiányzik már... :)
azt utálom ebben a kibaszott télben leginkább, hogy állandóan öltözködni, meg vetkőzni kell. hogy minden ilyen megmozdulás hosszú perceket vesz igénybe. harisnya, zokni, nadrág, felülre meg 100 réteg ruha, hogy ne fagyjak meg. mondjuk így is kockára fagytam, mire kibarangoltam ma a halál faszára, illetve utána 2 megállóval kellett leszállni és vissza. szóval a tél, meg a hideg monnyon le!!!!
ja, Petőfi Rádióban meg bemondják ma fél 3 körül: -2 és +2 között van a hőmérséklet az országban, de legalább ezer ágra süt a nap. én meg megszólaltam hangosan a buszon: "HOL????" ne mondják már, hogy a stúdiónál süt, mert lehidalok. pár utcányira lakom tőle. kizárt dolog. pfff...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése