szerda, december 26, 2007

eltelt ez a

karácsony is. illetve van még néhány óra belőle, de számomra végetért. vagy talán el sem kezdődött sosem.
jó volt persze családi körben, meg egy raklap ajándékot kaptam, amiknek nagyon örültem, de sajnos, ami (aki) igazán hiányzik, az seholsincs.
alig aludtam otthon, folyamatosan TG-n agyaltam. de minek. én magam sem tudom. néha már olyan dolgokba mentem bele agyilag, hogy botrány. sürgősen le kell róla kattannom. talán az a legegyszerűbb, ha nem találkozom vele jó ideig megint. na, mondjuk ahogy az előbb előadta, hogy milyen programjai lesznek, hát 1 hónapig esélyem se lenne rá, hogy találkozzak vele. úgyhogy ez is kipipálva. addig meg úgyis becsajozik, vagy legalábbis beleszeret valakibe, vagy kicsapja a mosdóba, vagy mit tudom én... nem fogunk szerintem már találkozni, bármennyire is tökéletes volt a múlt pénteki este. bármennyire is voltak vele terveim. azokat most mind kiradíroztam. ennyi.
klassz volt, hogy kaptam sms-eket, azoktól, akiket nagyon szeretek. azért a hívásszűrés beállítása nem volt haszontalan. igazából 1 ember akadt fenn a rostán. R. szenteste, 7 körül hívott, kétszer is. mivel nem tudott elérni, sms-t írt: "Boldog karácsonyt kicsi Zsu. Remélem jól vagy én gondolok rád. Pusz." persze jól el is bőgtem magam ezen. csak annyit válaszoltam rá: "köszönöm, viszont kívánom" most mi a szart írhattam volna??? hogy kabbe a rámgondolást? vagy ömlengjek, hogy jaj, de hiányzol? faszt. ennyit írtam és kész. közben persze majd megszakadt a szívem. mert eszembejutott, hogy tavaly ilyenkor mennyire más volt a kapcsolatunk. nyilván, utólag világos lett számomra, hogy nem volt az se semmi, a semminél egy centivel se több, de valami volt. mintha lett volna. kíváncsi vagyok, fog-e még jelentkezni... és ha igen, mikor. és mit.
szar volt ebben a nyomorult ünnepben, hogy annyira, de annyira egyedül éreztem magam... ez a TG-re gondolás is csak azért ment, mert ő volt az utolsó emlékem. méghozzá nem is rossz emlék. de elnyomom. döntöttem. elnyomom. nem kellek neki. ennyi. főleg, hogy olyan életvitele van, hogy abba egyszerűen nem fér bele kapcsolat. én meg azt nem bírom, hogy hetente-kéthetente 1-szer találkozunk. na, azt én nem. de amúgy se kellek neki, szóval nincs kérdés.
amúgy annyi csodaszép dolgot hozott a jézi... a Tesóm teljesen elhalmozott... müzlista, hogy külföldön járt, olyan cuccokkal lepett meg, hogy az nem igaz... :)
na, felhívtam R-t. hallani akartam a hangját. :) 5 percet beszéltünk. csak ne jelentene nekem ennyit ez az ember még mindig... ehhh... meghallom a hangját és kivagyok... :( de hát ő már "csak" barát. ami még így is nagyon-nagyon jó. de hát... próbálom elfogadni amit mondott: "a szerelem törékenyebb a barátságnál, ezért maradjunk barátok..." kurvanehéz. de ha ő kibírja én is ki fogom...
egyébként mozgalmas napoknak nézek elébe. élvezem a múlékony szabadságom/kényszerpihenőm minden percét, az utolsóig. holnap 3-tól Vikiéknél orbáncosmód berúgás (viszem a HP-t, el lehet képzelni mi lesz ott...), onnan hazajövök valahogy, valamikor, péntek reggel 6:45-kor műkörmös (nem volt máskorra időpontja), délben indulás Fehérvárra Timihez és Bögyihez. aztán estefelé vissza, leszállás Kelenföldön, onnan R. fuvaroz majd haza, aztán itt is marad kicsit bandázni.
szombaton Vikiék jönnek hozzám, Lackótestvérrel kiegészülve, 3-ra, teadélutánra. este A38-ra mennék, Brains koncertre, de nincs aki velemtartson, nyilván akkor ez storno, ahogy szokott lenni... :(
vasárnap pihi, hétfőn szilveszter (újfent Vikiékkel, a változatosság kedvéért), elsején dögrovás, újévi koncert megtekintése kötelező jelleggel, ahogy eddig minden évben, mióta az eszemet tudom. lehet, hogy gáz, de Strauss keringőiért és egyéb műveiért megőrülök. szóval a koncert kötelező. kár, hogy délelőtt van, korán össze kell szednem magam. aztán gargalizálás, mert kedden új munkahely vár (Vikiéknél :D), újult erővel kell belecsapnom az új évbe. meg kell mutatnom, hogy megérem a pénzem, oda kell basszak az asztalra, hogy lássák, jó vagyok. stb.
tök jó volt ám anyuéknál, de a macska kibaszottul hiányzott. biztos szarul hangzik, de megőrültem már, hogy láthassam. meg jó már itthon lenni. saját kis vackomban, saját fürdőszoba, ahol meleg van, saját ágy, amit imádok... net, hbo, pornó csatorna... szóval csupa világi hívság, ami a szülőknél nincs. nyilván, ott meg az a jó, hogy ilyenek nincsenek, de azért tud hiányozni 4 nap után. főleg a cigaretta. uhhhh... ne akarja senki megtudni... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése