kedd, december 11, 2007

előkerült

HJ. a múlt hét hétfői, normafás fickó. nem mintha rettentő boldog lennék attól, hogy előkerült, de hát ez van... feljön ma este hozzám. nagyon nyomult egész nap, már szinte idegesítő volt a nyomulás. hogy velem akar lenni, hogy rám van szüksége, stb. persze. hiszem, ha látom... :) engem ilyenekkel már nem lehet csőbehúzni. sokat kell letennie ahhoz az asztalra, hogy komolyan vegyem. már ha egyáltalán komolyan akarom venni.
van most egy másik fiú, aki sokkal jobban izgat, és ez egyelőre kölcsönös... bár ő még nem szabad egészen, éppen a szakításon dolgozik, de hát lehet nekem ellenállni??? :) tudom, nem kéne ilyen faszságba belemennem (lásd R, TG, RT), de ha lesz egy kellemes estém vele, már az is valami... :) és még az is lehet, hogy nemcsak egy kellemes esténk lesz... egyelőre a lelkesedése töretlen... :)
a sárkány-oroszlánnal jövő hétre tettük át a randit, mert ez a hét mindkettőnknek be van táblázva.
az apukám holnap újra kórházba vonul, kellenek még vizsgálatok, most már csak Ceglédre, az közel van, bár a szakértelmükben és a hozzáállásukban továbbra sem bízom.
egyébként hálistennek jól van, de még mindig nem tudjuk, hogy mitől és hol alakult ki a gebasz, ezért kellenek a további vizsgálatok.
szívtam ma délután ezzel a hülye klienssel, végül elkezdett működni, kb. du 5-kor. fasza. holnap reggel már remélem, hogy tudok dolgozni... nem ártana... kell a píz...
vettem ma csodaszép fehérneműket, szinte nevetséges áron. régen állt rajtam ilyen jól ilyesmi... úgyhogy örömmámor... :)
most tipli, még vacsizok, készülődök. porszívózni nincs kedvem, az úgy marad, leszarom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése