kedd, december 04, 2007

voltam

bent a régi gyárban. a kilépőpapírok és a nevetséges fizum mellé kaptam egy levelet, amit a zaklatóm ügyvédje küldött nekem, oda.
úgyhogy a régi blogomat frissítenem kell. majd figyelni érdemes.
meglátogattam a csapatomat is, nagyon örültek nekem, édesek voltak, beszélgettünk egy kicsit. csütörtökön megyünk együtt bulizni a WB-be, ingyenes koncert lesz, már csak nem hagyom ki!!! :)
hívott egy régi kollégám, akit még a múltkor zaklattam, hogy van-e már a cégével valami, hogy lenne egy sos referencia munka, szüksége van rám, még némi pénz is leeshet belőle, sőt, ha jól sikerül a meló, akkor beindulhat a cége ezerrel, és akkor nekem is tud munkát adni. és hát erre várok már kb. egy éve. hogy neki beinduljon valami, hogy együtt dolgozhassunk. tök jó lenne. mondtam, hogy baromira ráérek, szóval benne vagyok ezerrel. holnap tán már megyünk is interjúztatni. :) hétfőtől meg pörgés ezerrel.
már éppen ki akartam tenni iwiwre, hogy állást keresek, akár időszaki munkát is, akár bolti eladóit is, bármilyen megoldás értékel... csak egy kis pénz álljon a házhoz, az a lényeg, különben nagy baj lesz.
ma délelőtt azzal szórakoztattam magam, hogy felraktam a macskát iwiwre. mármint userként regisztráltam. tettem fel képeket, meg ilyesmi. közben meg vinnyogtam a macskának, hogy "juhuhuuuuuuuujjjjjjjj, fenn vagy az iwiwen!!! örülsz macs???" az meg csak nézett csórikám... hogy anya megőrült... :) és tényleg!!! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése