kedd, január 01, 2008

kötelező újévi koncert...

az... hát az most kimaradt. kinyomtam az ébresztést és aludtam tovább 1-ig. végre alhattam, hát kihasználtam. még most is hulla vagyok, visszadöglök szerintem nemsokára.
a szilveszterem jól sikerült. Vikiék fél 5 körül érkeztek teljesen átfagyva. a nagy riadalomra meg is ittunk gyorsan egy csomó forralt bort. aztán 6 körül elindultunk a belvárosba. egy kis szilveszteri hangulatot begyűjteni. félig-meddig sikerült is... a Vörösmarty tértől lesétáltunk a Fővám térig, végig a Váci utcán. hát... elég nyugger volt a hangulat.
egy csomó külföldi volt, rengeteg bazáros, meg kisgyerekek, akik trombitákkal tartották rettegésben a járókelőket. ennyi.
születtek jó kis fotók és nem fagytunk át egészen. ez a kis sétánk mérlege. (titkon reméltem, hogy összefutok TG-vel, de igazából rettegtem is ettől, mert nem tudtam volna normálisan kezelni a helyzetet. Viki megmondta: "le kell pörrenni róla". hát igen. ezen vagyok.)
hazafelé felugrottunk a Tesómhoz (főzött lencselevest, adott belőle), akinek végre bemutattam a legjobb barátaimat. úgy érzem, gyorsan ki is alakult a kölcsönös szimpátia. ami hosszútávon hasznos lehet. :)
végül hazajöttünk és hogy felmelegedjünk ismét, inni kezdtünk. nem durván, de azért iszogattunk. Vikivel elfújtunk egy trombitát, attól aztán rózsaszín lett minden. :) vihogtunk, beszélgettünk, igazából semmi ereszdelahajam nem volt, inkább talán évértékelés, őszinte beszélgetés, sztorizgatás. és ez így volt jó.
aztán jött az éjfél. jelentem, ilyen hosszú himnuszt én még nem hallottam... azt hittem, sosem lesz vége... :) pezsgőbontás, jókívánságok, ismerősök, család körbetelefonálása.
lencsefőzelék és virslievés. ahogy azt kell.
hajnali 2-ig bírtuk, akkor mentek haza. nemsokkal ezután én is lefeküdtem aludni. a romokat csak ma kezdtem eltakarítani. már majdnem készen is vagyok vele.
újévi fogadalmak??? áhhhh... minek??? úgysem tartom be őket. bár azért a fogyás, a tanulás, a bulizás, a pasik leszarása az alap. ehhez igyekszem tartani magam. :)
no, ennyi.
holnap munkanap. új év. új munkahely. kíváncsian várom. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése