kedd, január 15, 2008

mocskosjó

hétvégém lesz, érzem... :) nono jön, lát és győz. :) már gondoskodtam a segédanyagról. pénteken lehet, hogy lekocogunk Filterbe trúval, de lehet, hogy csak dummantunk otthon és lazulunk. lesz mit meg-, ki- és átbeszélnünk. szombaton, terveim szerint, elmennénk Brainsre a PeCsaba, ha lesz kedvünk, ha nem akkor meg kitalálunk mást. mi ketten együtt tutira nem uncsizunk. :)
az mondjuk alap, hogy hülyére vesszük a pasikat, akármerre is járunk a szórakozásunk alkalmával. :)
trú, megint igazad van, 42-nél jó hír a majomcsapda. ez azt jelenti, hogy egyrészt tutira nincs nője, és bár emiatt megtehetné, mégsem dugja meg azt aki szembejön, aki tud biciklizni, aki nem, meg aki most tanul, szóval azt sem. és ez korrekt emberre vall. pedig... szerintem fürtökben lógnak rajta a csajok, és mégsem. nyilván, egy olyan nőre vár, mint én... egyértelmű. ;)
hahhh... milyen könnyen túl tudok lenni dolgokon... túl a barátságon... hehe... humor harold lettem... Vikivel csacsogtunk kicsit telefonon, teljesen feldobódtam tőle. ő meg tőlem. ennyi. :)
megfogadtam, hogy feleslegesen nem ölök semmibe energiát. minek. totál nem éri meg. más táplálkozik az én energiáimból, én meg összerotty. hát nem. barátkozni lehet, max. biztos távolból. ennyi. és nem több. de barátom meg már van, pont annyi, amennyi kell, pont azok, akikre igazán szükségem van. nem gyűjtök már barátokat, sleppet meg főleg nem. már csak egy társat keresek. that's all. :)
úristen... ránézek a naptáramra és csurig televan minden este... legalább nem vagyok otthon, hogy a macskaberregést hallgassam. :)
jah, felhívott a Taxis garázsbérlőm anyja, 15 percet beszéltünk. mintha a barátnője lennék, vagy a menye, vagy nem tudom... lehidaltam. elmondta, hogy kinézett nekem valami helyes ügyvédpasit, aki ráadásul sportos, jófej, nem sznob, hogy majd bemutat neki... ajvé. mondtam, hogy a fia miatt se tiltakoznék, erre kifakadt, hogy annak meg milyen egyszerű nője van. olyan egyszerű mint a kettes lego. na, ezen is jól elfilozofáltunk perceket. kész. már én éreztem szarul magam... na, mindegy. ha a fiát megfogom, az is zsír. :) 24 éves... ööö... biztos, hogy ezt akarom??? :)
5-kor randim van FM-mel. Műcsarnok előtt. 1 kávéra jó nálam. ennyi. szerinte én vagyok álmai nője (már megint egy ilyen... nem bírom!!!!), szerintem viszont nem ő álmaim pasija. nem pont randira vagyok öltözve, de kb. pont nem érdekel. a hajam is copfban, bár a fufrum feltűztem és egész emberi fejet rajzoltam reggel magamnak, úgyhogy még akár el is lehet bűvölve... én ellenben nem leszek. 2 estét beszélgettünk msn-en, de már az elsőn felmértem, hogy kb. az exférjem folyójába lépnék megint. na, azt meg aztán nem, nem és nem!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése