kedd, január 15, 2008

igaza van

trúnak. le kell szállnom erről a sergőről, mielőtt kurvanagyot zuhannék róla. le kell pörrenni, nincs mese. terem máshol babér nekem, nem kell beszarni. nem futok olyan szekér után, ami.
úgyhogy tömjénezés, egopolírozás befejezve. ennyi. másnak az egoját fényezem, én meg belerokkanok. hát a faszt. tanuljak már a hibáimból bakker!!!
amúgy Jokert mégsem akarom ma látni. meg soha többé. írtam neki megint mailt, meg sms-t, hogy hagyjuk ezt az egészet a faszba. semmi értelme. mégcsak nem is kívánom... akkor meg mit erőltessük??? hogy sikítva felolvassam a plafonra írt betűket: O, meg A...??? felesleges. persze, egy belegázolást megérne, de sajnos nekem olyan jó lelkem van, hogy még engem bántana. úgyhogy inkább felejtős.
különben is a macska elviselhetetlen mértékben ivarzik, megint alig aludtam (bár igaz, hogy későn is feküdtem le), de elegem van, hogy a kurrogásra ébredek. én addig nem engedek be a lakásomba senkit, amíg ez megy. kibírhatatlan még nekem is, hátmég idegen számára.
este még 42-vel is beszélgettem... imádom a finom lelkét, meg azt, hogy mellette egy őrült. :) elmeséltem neki a Quimby-s sztorit, nagyon irigykedett, imádja őket. megbeszéltük, hogy Kaukázus koncerten, 21-én végre találkozunk a Kultiban. már nagyon várom. mondtam neki, hogy lefekvés előtt pornót nézek, mire megjegyezte, hogy neki már mióta csak majomcsapda van. hát, mondom, mióta is tervezzük, hogy találkozunk??? éppen szeptember óta... úgyhogy ennyi. magára vessen. :) vonz engem ez a pasi. bár tény, hogy tényleg őrült. ami persze tök jó. amellett kreatív és érző lélek. és micsoda szája van... micsoda ajkak... hmmm... :)
na, akkor most szerintem éppen ideje is, hogy dolgozzak... :)
rock'n roll, bazd a lovat! :D

1 megjegyzés: