szerda, január 23, 2008

kéne valamit

blogolni. gondoltam. hát írok. :)
újfent hiperpörrenés van a munkahelyen. de ez zsír, hiszen legalább telik az idő. vagyis eddig telt, most kicsit uncsizok, kicsit fáradok, de majd elmúlik.
beszéltem R-rel. holnap este jön fel. megcsinálni a Vistámat. némi aggodalomra ad okot, hogy akkor jön, mikor én nem vagyok otthon (randim lesz, meg manikűröshöz megyek), szóval csak este 10 körül érek haza. mivel van kulcsa, felmegy előbb. ami egyébként nem baj, meg az sem, hogy otthon érzi magát (azt mondta, csinál valami turmixot magának, ám legyen), csak a gépemben ne turkáljon. :)
pl. ne olvasson a blogomba, meg ne nézegesse az msn logjaimat, meg egyéb nyalánkságok. na, nem mintha bármit is változtatna ez a helyzeten, de a blogba azért írtam ezt-azt mostanában, róla is, aminek nem biztos, hogy örülnék, ha látná... mert ugyebár ez egy hülye napló, pillanatyni érzéseket, gondolatokat tartalmaz, blablabla... nem akarom ismételni magam. van itt olyan olvasóm, aki ezt már betéve tudja, ugyebár. :)
azért kíváncsi leszek, hogy holnap este mi fog történni. hogy történik-e egyáltalán valami. mármint kettőnk között. tomboló libidómból fakadóan hajlandó vagyok "megadni" magam. kérdés, hogy ő újra akarja-e. :) igyekszem nem pipázni, mert akkor végképp képtelen leszek az orgazmusra. nincs az a türelem és kitartás (mármint férfiban), ami ilyenkor ki tudná hozni belőlem. nem mondom, máskor sem egyszerű, de ilyenkor pláne... viszont ha mégis sikerül, a végeredmény hatalmas, erőteljes és hosszantartó. (ezért ajánlom is mindenki figyelmébe!!! :D)
kezd ez az egész egy szexbloggá alakulni... te jó ég!!! :)
jobb, ha most befejezem. :)
ja, a holnapi randiarcról semmit nem tudok szinte. alig leveleztünk. mindegy. egy kávét megér. aztán tipli. mondjuk, elsőre nem olyan borzasztó, mint akármelyik másik, szóval nem véletlen, hogy belevágok.
Kamionsofőr és Hangtechnikus eltűnt, mint szürke szamár a ködben. erről ennyit.
pénteken kellene valami jó buller. mondjuk szombaton jó program lesz a Kultiban, de én pénteken mennék valamerre. valaki? ötlet? javaslat?
jaj, tegnap megtalált msn-en 42. hogy hova tűntem a koncert után. mondom haza. de láttam és hallottam, hogy te jól szórakoztál azért. ő nem emlékszik. mondom, megértem, részeg voltál mint a csap. azóta nem ír. nem is bánom. egy rövid idő múlva le is tiltom aranyosan msn-en. aztán ennyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése