csütörtök, január 24, 2008

nem hiszem

hogy normális vagyok. kizárt dolog. este pipáztam kicsit, majd 9-kor aludni tértem. cserébe felébredtem hajnali 4 előtt. szenvedtem az ágyban, aztán döntöttem, felkelek és nekiállok rakott krumplit csinálni. :) megfőztem az alkatrészeket, közben fürödtem, hajat mostam, aztán összeraktam a cuccot és becsúsztattam a hűtőbe. este már csak meg kell sütni.
kicsit kattogtam reggel az ágyban, olyan izgalom fogott el, mint annak idején, mikor úttörő táborba indultam reggel, előtte már egész éjjel izgultam, hogy mi lesz, hogy lesz, kivel ülök a buszon/vonaton, kivel leszek egy faházban stb.
a jelenlegi izgalom a ma estének szól, amit R-rel fogok tölteni. neki készül a kaja is persze. meg magamat is miatta csinosítom. hogy ez a mi napunk lesz, az nem volt kétséges 7 előtt pár perccel, amikor a Petőfin megszólalt Chris Cornell: You Know My Name c. dala. ami ugyebár a Casino Royale főcímzenéje. elég ritkán adják már ezt a számot a rádióban, de éppen ma, pont reggel igen. ez egy jó előjel. :) még tegnap este lecseréltem a témámat James Bondosra, szóval én tényleg készülök. :) mondjuk, ilyenkor szokott az lenni, hogy ha annyira készülök, akkor nem történik semmi. tipikus... igyekszem nem csalódott lenni. bár még nem kapálnám el a dolgot. azért előkészítettem az új, rózsaszín barátomat (amibe nem énekeltem bele hazafelé a metrón, anno, dec. 27-én), hátha az majd lendít valamit a dolgon. :) úristen... csak és kizárólag a kielégülés vezérel. semmi más. ki akarom használni R testét. mindent akarok. nem vagyok normális, újfen megjegyzem, csak 3 betű pörög az agyamban: SEX. úristen. férfi lettem??? :)
az esti randi annyira nem is izgat, őszintén szólva, nem is bánnám, ha elmaradna, akkor nyugodtabb lennék. de ha lesz randi, azt is túlélem. remélem. :)
mostanában reggel 8 körül és délután 5 körül a 105-ös busz Írók boltja előtti megállójában, illetve a Hősök terénél adom a szokásos műsorom. ja, meg a villamoson persze. ha valaki arrajár és őrült léggityózós csajt lát, énekelve, táncolva, akkor az én vagyok. többen bámultak már rám a kocsiból, hogy tuti nem vagyok 100-as. :) legjobb, mikor a Belga: Csoki-csoki-csoki c. számára illegetem magam. mint egy ovis. hát az nagy. :)
jesszus, KM levelet írt Csigusznak iwiwen, hogy mi van velem. mert el vagyok tűnve és már aggódik. persze, letöröltem őt is msn-ről. naná, hogy el vagyok tűnve. majd megszokja. :)
szokásos jó kedvem megvan, erősnek és gyönyörűnek érzem magam. reggel alig mertem belenézni a liftben a tükörbe, mert annyira jó a sminkem meg a hajam, meg úgy egyáltalán... annyira szép vagyok, hogy saját szépségem elvakít. na, szóval ettől féltem. de nem lett semmi baj, jól vagyok. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése