vasárnap, január 13, 2008

feltűnt

bárkinek is, hogy mostanában R-t nem is említem????
nem beszéltem vele már vagy 3 hete. őszintén szólva eszembe sem jut. na, meg én se az övébe... így múlik el a világ dicsősége... meg a kurvanagy barátság... erről ennyit.
így van ez, amikor van valaki más, aki feledteti azt a baromi nagy szerelmet, ami volt iránta. így van az, amikor átértékelődik egy ember, amikor rádöbbenek, hogy egyáltalán nem ő a nagy Ő. hanem valaki egészen más. akit persze szintén felejteni kell, viszont még nem találkoztam azzal az emberrel, aki feledtetni tudná.
most nehéz a helyzet. sokkal nehezebb, mint R esetében. itt most olyan Férfit kellene überelni... ez... mondjam ki bátran: mission impossible... egyszerűen képtelenség... nem hiszem, hogy a közeljövőben jönne bárki is az életembe, aki legalább annyira elvarázsolna (ha nem jobban), mint az aktuális kedvenc... ;)
ehhez képest persze Kéményseprővel álmodtam az éjjel. hogy honnan a büdös francból szedtem elő????  fogalmam sincs... kíváncsi lennék azért, hogy érdemes volt-e feladnia azt a fenemód őrzött szingliségét a nyáron... hogy pont azért a nőért, akiért. hogy pont nem értem. na, mindegy. talán sohasem fogom megtudni, talán nemsokára... ki tudja... :)
hja, majd elfelejtettem... hajnalban, mikor hazaértem, bekapcsoltam a tévét, hogy szóljon valami. hogy mi ment éppen??? MC:MLC. ez a dal üldöz engem. ennyi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése