hétfő, január 21, 2008

következetességből

elégtelen. ülj le Fiam!!! :(
hát ja, leülhetek. és be lehet írni a nagy büdös karót az ellenőrzőmbe. akkorát, hogy kilógjon a lába.
merthogy csak küldtem R-nek smst. még délután 1 körül. csak annyit, amennyit ő küldött anno az első szexünk után: "iszonyat jó veled dugni felizgatsz nagyon"
ennyit. egész estig nem reagált. baszta is a csőröm rendesen. azonnal megbántam amikor elküldtem. de hát egy picsa vagyok, nincs mese...
aztán este felhívott. zavart csönd és vigyorgás volt a vonal mindkét végén. fura volt... aztán beszélgettünk kicsit. mondta, hogy kapott ma egy kedves smst tőlem. de hogy nem nagyon értette, meg akarta felfogni, mert vasárnap tiszta depis volt amiatt, amit még péntek este, szétszívva mondtam, hogy ő is egy volt az eddigi 38 randimból. és hát ő ezt úgy értelmezte, hogy ő is a tucat kategóriába tartozik nálam.
azóta gondolkodtam ezen, és rájöttem, hogy én úgy értettem, hogy volt 38 randim, és ezek közé tartozik ő is, aki most itt ül az asztalnál. de nyilván ez most mentegetőzésnek tűnne, ha előadnám neki. pedig, és itt a lényeg, hol van a másik 37 pasi??? sehol. és hol van Ő??? mellettem. ennyi. akkor most nem ez a lényeg????
najó, a mellettem az talán túlzás, de a többi pasival nem tartom ilyen szinten a kapcsolatot, már BT-vel se, senkivel. egyik pasi se lett a barátom, csak ő. egy pasival se szexelek a "szakításunk" után egy évvel, csak vele. akkor meg??? és egyikkel se tudnám elképzelni az életem, csak vele. nyilván, még szeretem is. nem szerelemmel, de közel áll hozzám, bármennyire is halálba szopatott már az elmúlt, lassan másfél évben. tudom, hogy az oroszlán büszkeségét jogosan sérti az ilyen kimondott szó, én meg a másik hülye oroszlán vagyok, hogy nem vigyázok a pofámra... de könyörgöm!!! nem voltam magamnál!!! és nem is úgy értettem... ehhh... a mártír...
de hogy egész vasárnap ezen kattogott??? az azért érdekes... ezek szerint még mindig nagyon-nagyon sokat számít az én véleményem, hogy megfeleljen nekem. hát... ez némileg hízeleg nekem, de nem vonok le belőle messzemenő következtetéseket.
(ja, szombat este végül nem ő ment a lányhoz, hanem az jött hozzá. és nem mentek sehova, mert szar kedvük volt. nem véletlen, hogy még este 10 után emailt írt nekem. szóval szar volt a kedvük. netán miattam? kiborult a bili? vagy a karmolásnyomok a hátán? vagy a harapásnyomok a vállán? vagy nem volt kedve a lányhoz utánam??? rengeteg kérdés... egyelőre mind megválaszolatlan... egyelőre...)
persze elmondtam neki, hogy a farkára gondoltam egész nap, és fülig ért a szám... annyira szép emlék az éjszaka... végül abban maradtunk, hogy a héten majd feljön valamelyik este.
most mit mondjak? amíg nincs pasim és idejár dugni, ám legyen. én azért továbbra is nyitott szemmel járok és randizok, ez az egész nem változtat semmit a helyzeten.
hogy nem 42 lesz a pasim, az is biztos... :) találkoztunk ma. ahogy beértem a Kultiba, megcéloztam a pultot. ott volt a szokásos kalapjában. éppen egy zöld szívószál lógott ki a szájából, mintha agyarok lennének. totál részeg volt. meg se ismert, csak nagy nehezen. aztán oda kellett ülni az asztalunkhoz. Andival csak zavartan vigyorogtunk. jófej társaság egyébként.
9-kor elkezdődött a koncert, ők már tomboltak a színpad előtt. valami kislány elkapta és vad smárolásba kezdtek. na, hát ennyi. :) Andival nem is mentünk előre, csak középről néztük végig a bulit, ami egyébként kibaszott jó volt!!!! a Kaukázus együttest mindenkinek meg kell ismernie!!! különös tekintettel a lényegre tapintó szövegekre. de a zene is állati volt. 1 órája értem haza, 42-től el se köszöntem, szerintem úgyse emlékezett volna rá... :)
nos, ennyi. ja, meg még a nap híre, hogy megvettem az első pipszimet. :) gyönyörűséges. :) szűrőt elfelejtettem venni bele, illetve nem vágtam, hogy kell, de nono kiokosított, hogy tudom áthidalni a problémát. :) szerintem holnap este fel is avatom aranyosan. :)
ÉLET!!!!!!!!! a CSÁSZÁROD VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!
:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése