kedd, január 22, 2008

rohadtul

fáradt vagyok. éjfélkor feküdtem le. muszáj volt pornót meg South Parkot nézni. kétszer is. ;)
egyébként semmi extra, hiperpörrenés van a melóban, aztán tipli haza és zuhanás az ágyba. újfent Samsonite van a szemeim alatt... bravó. nincs az a vakolat, ami ezen segít. :(
megírtam Jokernek, mert megkérdezte, vesztére, hogy miért off. erre elolvasta a levelet és törölte. nem is válaszolt rá. most erre mit mondjak? ő akarta mindenáron tudni... :)
tegnap a Kaukázus koncerten egy Jazzékiel dalszöveg motoszkált az agyamban. természetesen R-rel kapcsolatban jutott eszembe. mert ugye rá gondoltam tegnap, bizonyos testrészeire, és nagyon jó érzés töltött el. najó, ha az eseményekre gondoltam, akkor is ugyanez az érzés jött. de most totál úgy fogom fel, hogy csak szex. meg barátság. hogy semmi szerelem. csak és kizárólag inkább a testiség felől közelítem meg a dolgot. élvezem, amit ad, meg amit én adhatok, közben meg úgy vagyunk, mint zsák meg a foltja. és ennyi. a szerelem ugyebár törékenyebb a barátságnál. a barátságunkba meg most úgy látszik, szerinte is belefér a szex. hát akkor tessék. én nem vagyok semmi jónak az elrontója. ;)
ja, és akkor az idézet:

"Neked a meztelen tested egy ékszer,
Pusztán szép, hát nem nézhetek rád elégszer,
Elixír ez, minden kínomra gyógyírként hat,
A sok sarlatán futhat - mert semmit sem tudnak!
Hisz a legfinomabb orvosság, látni a gőzön át
Hibátlan alakod kontúrvonalát.
S ami átsejlik? - Az a rím, ami vagy, és az ágyam
A mondat, melyben megerőszakollak lágyan"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése