vasárnap, január 27, 2008

befejeztem

R-rel. mindent. elvileg él, bár már ez se érdekel. arra vetemedtem, hogy az exnőjének küldtem smst ma, hogy mijafasz van R-rel, mert nem veszi fel a telefont. nem kívánom senkinek azt a 10 percet, ami eltelt a válasz megérkezéséig. kb. arra számítottam, hogy R autóbalesetben meghalt, vagy legalább is rommá törte magát és kórházban fekszik, élet-halál között lebegve.
ehhez képest a válasz: "szia! köszöni, jól van! de miért tőlem kérdezed?!" na, itt az aggódás elmúlt, cserébe kibaszott ideges lettem, hogy megint meg lettem szopatva, hogy hülyére vett, ismét, de ezúttal utoljára. csak annyit válaszoltam, hogy azért tőle kérdem, mert R elérhetetlen, de ha jól van, akkor csak annyit üzenek neki: nyazsgem!
nem is fecsérlem már rá a szót, mondjuk egyszerűen nem értem, hogy mi történt, hogy mi a faszért csinálta azt amit, de már nem is érdekel.
cserébe Fotóssal kurvajó estét töltöttem. 7 után pár perccel értem a Clark Ádám térre, felsétáltunk a Várba, beszélgettünk, röhögcséltünk, nagyon jó volt. aztán lesétáltunk a Krisztina térre és átjöttünk Pestre, beültünk a Stexbe. természetesen Csírabácsiékat még ott ette a fene a mozi után. pont az ajtónál ültek, szóval lecsekkolták a srácot. (a csajoknak tetszett...) én diszkréten intettem nekik, hogy kopjanak le, most nem spanolunk. :)
a Stexben 10-ig voltunk kb. aztán feljöttünk hozzám vilmosozni. meg spanyolozni. meg mit tudom én... természetesen, ahogy hazaértünk, azonnal bevágódtam a wc-be, mert persze megjött. mikor máskor???!!! :( na, azért csak összegabalyodtunk, és nagyon-nagyon jó volt vele... és úristen... mekkora farka van... whááááááá... :)  és gyengéd, és érzéki, és szenvedélyes és hmmm... nagyon jól csókol... és cserébe kiderült, hogy még csak idén lesz 23 éves... :( na, ez azért sokként ért.... de kb. pont leszarom. ha őt nem zavarja, hát engem miért zavarjon??? hajnali 3 körül feküdtünk le aludni, 8 körül ébredtünk.
hazament, taxival, én meg a szakadó esőben elindultam a tesómmal találkozni, mentünk haza aput meglepni a szülinapján. ebédre értünk haza. nagyon-nagyon jól sikerült a meglepetés. apu majdnem sokkot kapott, nem is sejtette, hogy megyünk. anyu persze tudta, de apu baromira nem. annyira édes volt, meghatódott meg minden. jó kis délutánt töltöttünk együtt. este fél8-kor értem haza.
Fotós még nem jelentkezett, szerintem pihen, nagyon fáradt volt délelőtt. remélem, látom még... minden percet élveztem, amit együtt töltöttünk. halálosan intelligens, jófej, édesbogár meg minden. :)

2 megjegyzés:

  1. Aham, látszott rajta, hogy jó pasi, meg hogy nagy a farka (najó, az nem)
    :DDDDDDD
    Nyúl

    VálaszTörlés
  2. Jaj, Nyúl, tényleg jó pasi!!! Csak ne lenne olyan fiatal... bár szívesen mutatkoznék vele... nagyon dögös. És kurvajó cuccai vannak, mármint ruhák, és jaj nekem... kimondhatatlanul jó volt vele... még az alvás is. :) egy párnán, egy takaró alatt, el nem mozdult mellőlem... hmmm... :)

    VálaszTörlés