szombat, január 26, 2008

teljesült


életem nagy álma... "megcsináltam" az einstand során egy Vörösingest. :) és meg is lett örökítve. Molnár Ferenc forog a sírjában... de kit érdekel??? :)

amúgy meg R nem hazudtolta meg öngamát. hulla fáradtan, de annál lelkesebben készültem a tegnap estére. kezdve attól, hogy mit vegyek fel, ezer ruha felpróbálása, combfix és egyéb nyalánkságok, smink, frizura, jókedv. 10 utánra ígérte magát első körben. aztán fél 12-kor még kért egy fél órát. aztán hajnali 1 után már fel se vette a telefont. fél 2-kor én kikapcsoltam a mobilom és lefeküdtem aludni.
reggel vártam, hogy legalább annyi sms jöjjön, hogy bocs, vagy valami. de persze semmi. 11-kor felhívtam, megint nem vette fel. már bőgtem az idegtől. hogy megint hülyére lettem véve. hogy megint Vikinek lett igaza. hogy át lettem baszva. hogy csak akkor jön, csak akkor kellek, ha neki kellek. egyébként meg hülyére vesz. ennyi.
úgyhogy többek között ezért nem lesz soha a pasim ez a faszkalap. mert megőrülök a link, hazudozó pöcsfejektől. hogy ennyi tiszteletet nem tudtam kivívni nála, hogy legalább szóljon, hogy ne várjam. mert miatta lemondtam a Vikivel való bulizást, meg miatta lemondtam az alvásról, pedig már este 7-kor össze voltam zuhanva. szóval elmegy ő a jó büdös picsába. a Balfaszok Csarnokában dísztáblát kap, basszameg. és csak merjen felhívni. csak merjen még ő szemrehányást tenni. azt nem teszi zsebre amit kap tőlem.
gondolkodtam, hogy faszom a Világba és nem megyek a délutánra megbeszélt mozizásra sem, de igenis elmegyek, aztán meg randizok Fotóssal, akivel régebben beszélgettem, de aztán valahogy eltűnt. most újra felbukkant, és este találkozunk. ennyi.
R meg tehet egy szívességet, ha megengedem neki. csak tudnám miért kellett ezt most megint??? miért kellett felbaszni az agyam megint??? persze, annyira kényelmes, hogy én állandóan vagyok, ha kellek. hogy főzök neki, meg dugok vele, meg tutujgatom, meg be lehet velem rúgni/tépni, meghallgatom, ha valami gondja van... és itt ki is merül az egész, mert cserébe semmit, de semmit nem kapok. és most nem a szexen van a hangsúly, mert túléltem, hogy nem dugtunk tegnap. egyszerűen csak szerettem volna vele lenni, mellette ébredni, ennyi. de hát ez a pasas alkalmatlan arra, hogy... mindenre az...
biztos vagyok benne egyébként, hogy talált magának valami csajt az este, akit végül gyorsan meg is dugott, mert ma láttam, hogy este 10-kor fent volt azon a társkeresőn, szóval nyilván én már nem kellettem. de ezt ilyen gusztustalan módon intézni... ez azért már több a soknál...
nem is fecsérlem tovább a szót rá. sikerült elérnie, hogy megint ne keressem a társaságát, jó ideig. szívem szerint küldenék neki egy "boldog karácsonyt" sms-ben, abból tuti vágná, hogy addig minimum hallani nem akarok róla.
no, hát minden csoda 3 napig tart, meg így múlik el a Világ dicsősége, és még sorolhatnám a közhelyeket. de tényleg, meg sem érdemli, hogy foglalkozzak vele.
és hogy ő nem érdemel meg engem, még egy szex erejéig sem, az totál egyértelmű. soha nem is érdemelt meg.
ha valakinek a személyisége, az összes pasi közül, akivel eddig dolgom volt, említésre méltó, az egyedül TG. ő az egyedül, aki megérdemelhet engem. senki más. ő legalább mindig egyenes volt (najó, kivéve a megismerkedésünk időszakát), nem akart átbaszni, hülyíteni, megmondta kerek-perec, hogy csak dugunk, és ha azt mondta, 8-ra itt van, akkor itt volt. és kész. mindegy. jelenleg azon vagyok, hogy egy új TG-t találjak. nála ugyanis semmi esélyem, nem tudom az őzikeszeműt kiverni a fejéből... kevés vagyok arra a feladatra. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése