csütörtök, január 03, 2008

szombaton lesz

a mai randi pótlása. elvileg. eddig legalább is úgy van.
amúgy szombaton bulizni mennék, de sehol nincs semmi. ez kibaszás. minden jó hely nyuggerszünetet tart a héten, meg még a jövő héten is. bár jövő szombatra megvan a program, a Kultiban Copy. ez most már tényleg kötelező.
jelentkezett 42. megnéztem a szilveszteri videóját, amin az látható, hogy a tesójával, -4 fokban, a Blahán, meztelenül rohangálnak. bravó! :) szeretem az őrült pasikat, mondtam már?? egészen jól látszott minden a videón, asszem meg lennék vele elégedve, ha közelebb kerülnénk egymáshoz... ;) (még -4-ben is elég jó méretű szerszámot viselt, szóval...)
most vacsizik, de ha visszatér, megbeszéljük, mikor nézzük meg végre együtt a Vízkeresztet. ősz óta tervezzük. de ahogy elnézem, mennyire nehéz bejutni az előadásokra, hamarabb megyünk együtt Kaukázus koncertre, mint Vízkeresztre. :( ami persze tulajdonképpen nem baj, mert az is érdekel... de elsőrandiként jobb lenne színházba menni. :)

és némi napi belpol.
az új gazdmin. lecserélné (vagy már ki is rúgta?) a máv vezetőit, fb tagokat. mert nem kértek bocsánatot az utasoktól a tegnapi hóbanszopásért. jajnekem. nem kell a púder. szánalmas küzdés ez.
aztán persze cserébe újhülye istván államtitkár bejelentette, hogy 2010-ben, a választás évében, mikor máskor persze, Budapestről indul a Dakar. és??? tipikusan "cirkuszt és kenyeret" effektus. hányinger.
na, és még a főfőfő hír, hogy bár Bulgáriában szükségállapot van, azért mindannyiónk ferije a hétvégi, menetrendszerinti járattal elhagyja az országot és hazatér. halleluja. már majdnem elkezdtem aggódni érte. majdnem.

és akkor álljon itt egy kritika. alapmű.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése