szerda, január 09, 2008

ami el tud romolni

az el is romlik...
no nem a jókedvem lankadt le... neeeeeeem... azt nem hagyom!!! nincs is okom rá!!! :)
viszont, első egyedültöltött napom a melóban... nos, akkor persze bebaszott minden, ami kell. 1 órás technikai leállás, email- és telefonhegyek, problémamegoldás stb. de szerintem helytálltam, majd a főnök holnap megmondja jól. :)
volt este egy randim. Europarkban ittunk egy forrócsokit a mekiben. szánalmas volt az egész. egyetlen közös témánk a foci (meg persze a szex, de azt ott nem voltam hajlandó kitárgyalni), kb. ezerötszázszor elmondta: "te kis vigyori". no, ennyiből állt a csevej. én próbáltam kommikálni, de csak tőmondatokban válaszolt. ráadásul külsőre sem jött be. a fotón se volt túl bizalomgerjesztő, de a levelezés alapján jófejnek tűnt. hát... az, hogy egy pasi szintén az angol fociért rajong, nos az kevés a boldogsághoz. annyira szenvedtem abban az 1 órában, míg együttvoltunk, hogy az nem igaz... már kb. 5 perc múlva mentem volna, de azért nem akartam olyan bunkó lenni. szóval ez a pasi leves. holnap meg is írom neki aranyosan, mert ő már tervezgette ma este a következő találkozónkat. jobb, ha elfelejti. gondolkodtam, hogy skalpnak begyűjtsem-e, mert kb. egy csettintés lett volna az ára, de nem. még annyira se jött be, hogy.
viszont holnap este másik randim lesz. azzal a fiúval ma fél órát beszéltem telefonon. úgy beszélgettünk, mintha ezer éve ismernénk egymást. fura volt... de jó érzés... ha egy fokkal szebb az ördögnél, akkor asszem bepasiztam. jó, láttam róla képet, elvileg szebb... :) de mindig a személyes találkozó dönt. mint mindig. :) na, persze ott még ő is mondhatja, hogy "hagyjál már, bottal se piszkálnálak meg!!!" viszont egyelőre odavan, meg vissza... mondom: egyelőre... :)
cserébe: 24 éves... ááááááááááááá... megőrülök!!!!!!!!! :)
nézegettem hazafelé magam a lift tükrében... rájöttem, hogy baromi szép csaj vagyok... a szemeim... a szám... a hajam... ahhhh... a Napra lehet nézni, de rám nem...
ennyi.
:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése