vasárnap, január 13, 2008

vegyes volt

a tegnapi napom. anyuék megérkeztek, Tesóm főzött (hagymalevest cipóban, meg valami gombás szószos pennét citromos-kakukkfüves fasírttal), tök jól sikerült a vendégség, klassz volt minden. miután a szüleink hazaindultak, én még maradtam. beszélgettünk, készült néhány fotó rólam egy sapkában, amit a Tesóm kapott karácsonyra a barátnőjétől, de nekem valahogy kivételesen kibaszottul jól áll, úgyhogy kölcsönadta. utálom a sapkákat, mert még egy se volt, amiben emberi fejem lett volna, de ebben annyira aranyos vagyok, olyan kis tündi-bündi, kicsit Manu Chao női változata... szóval jól áll és kész. igazi infantilis fejem van benne. és persze 22-nél nem nézek ki többnek, ha rajtam van. :)
amikor kifotóztuk és szórakoztuk magunkat, akkor hazajöttem és készülődtem az estére.
persze, tök korán odamentünk a Kultiba, Cozombolis csak 9-kor, Copy csak 11 után kezdett!!! mivel ingyenes volt a buli rengetegen voltak. átlagéletkor persze 17 év. ajvé. azért volt néhány szimpatikus elem, mondjuk a pult mögött, vagy az ajtóban, szóval ez az én formám....
a két koncert között összetalálkoztam egy ex-kolléganőmmel, Adrival, akivel kb. 2 éve nem láttuk egymást. anno ő sminkelt, mikor az esküvőm volt. egyszerűen nem jutott szóhoz, mikor meglátott. csak nézett és egyre csak azt mondogatta: "Marion, te gyönyörű vagy!!!!" és csak nézett áhítattal... pár szót beszéltünk, nagy vonalakban, aztán nekem mennem kellett, mert Gyuszi vissza akart menni a házibuliba, ahonnan eljöttek a koncert kedvéért, és el kellett vinni kocsival. aztán meg már olyan tömeg lett, hogy esélyünk nem volt összefutni. nagyon örültem a találkozásnak, remélem összefutunk még.
Copy egyébként isteni volt, de kb. a buli felénél feladtuk, egyszerűen nem bírtuk tovább a tömeget, a hőséget, a tizenévesek ugrálását. eltakarodtunk mi is a házibuliba. ahol kb. 20 percet töltöttünk Pannival. ennyit bírtunk. én fáradt voltam, éhes, meg nyűgös, ő detto. úgyhogy taxi és haza.
hajnali fél 3 körül feküdtem le aludni, délután 2-kor keltem. punnyadt vagyok. megy a tévé, jobbra dőlök, balra dőlök, kész.
közben Joker zaklat, hív telefonon, meg sms-t küld. a telefont nem vettem fel, sms-eire nem válaszoltam. kopjon le, felejtsen el, ennyi.
mekkora Császár vagyok... 2 pasi szívét is összetörtem már, és még csak január 13-a van... gratulálok magamnak. ez aztán fantasztikus évkezdet. nem lehetne, hogy most már jöjjön valaki, akivel nem törögetjük egymás szívét, hanem élünk boldogan???
amúgy meg a délután a macskám szeretgetésével telik... imádom. egyszerűen nem bírnám nélküle... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése