szerda, január 30, 2008

Bermuda-háromszög

a lakásom. vagy valami illetéktelen személy járt ott éjszaka. nem tudom. este volt még egy majdnem teli doboz cigarettám, öngyújtóval. amit szerintem letettem a konyhapultra. és reggel meg nem volt ott. térdencsúsztam a lakásban, hogy hátha a macska leverte és elfocizta, de nem találtam. azért egy doboz cigaretta nem olyan kicsi és könnyen focizható darab. bár ez a dög mindenre képes. üvöltöttem vele, hogy megölöm, ha nem adja elő. persze nem adta elő. szóval meg kell ölnöm este, ha hazaértem.
további gondolatom, hogy véletlenül kidobtam a kukába, de nem volt kedvem reggel könyékig túrni bele. majd este.
valamint lehetséges, hogy valaki, akinek kulcsa van a lakásomhoz, ott járt éjjel és elvitte. ez két ember lehet, a Tesóm (de ő inkább egy üveg lekvárért jött volna, mert azért nyavalygott tegnap), illetve R. utóbbinak ne adja a JóIsten, hogy olyankor garázdálkodjon a lakásban, amikor nem vagyok otthon. mondjuk az utóbbi időben többször is volt olyan érzésem, hogy napközben járt ott valaki. hogy ajtó, amit reggel becsuktam, az délutánra kinyílt, meg ilyenek... ha vasárnapig nem hozza vissza a kulcsot, akkor felhívom és leüvöltöm a fejét. ha nem veszi fel, akkor elmegyek hozzájuk és berúgom az ajtót a gecibe. vagy szanaszét karcolom a kocsija minden elemét a kulcsommal. velem ne packázzon senki. hülye bunkó. seggfej.
DJ még nem jelentkezett. igazából még nem kapálom el a dolgot. egy hibát viszont elkövettem, a legelső blogomat megmutattam. illetve nem akartam, csak a macskát akartam megmutatni, de ehhez kellett a blogom, mert ott volt a link, ő meg egyből lecsapott rá, hogy majd beleolvas. hát nagyon örülök. lehet, hogy attól borult ki és gondolkodott el azon, hogy inkább nem találkozna velem többet??? nem tudom. mondjuk, oda tavaly ilyenkor írtam utoljára, az elmúlt 1 év történéseit nem tudja megtalálni. szóval abból kár lenne messzemenő következtetéseket levonni. no, mindegy, lehet, hogy csak túlaggódom a dolgot. a számom megvan neki, tudja hol lakom, ennyi.
egyébként egész sokat aludtam, 9-kor feküdtem le és 7-kor keltem. még mindig nem pihentem ki magam rendesen, de már alakul... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése