szerda, január 02, 2008

"első nap az iskolában

padban ülök, figyelek,
nem mozgatom kezem, lábam,
nagy dolog ez Gyerekek!"
:)
megvolt az első munkanap. lightosan. uncsisan. vihogósan. a nagy próbatétel majd holnap lesz.

egyébként alig aludtam az éjjel. meg is kaptam ma Vikitől, hogy aludjak, mert 85 évesnek nézek ki, és nincs az a vakolat, ami ezen segít. :) pedig hát lefeküdtem este 10-kor direkt, hogy kipihent legyek, ehhez képest éjféltől 5-ig csak forgolódtam, kattogott az agyam. elsősorban az új munkán. másodsorban meg minden egyéb máson.
zokogva keltem fel. bekapcsoltam a rádiót, hogy attól hátha felébredek. na, kellett az nekem. felébredtem egyből. MC:MLC c. dal. ajvé. hogy pont akkor, pont az. mi más. csak csapkodtam, morogtam, hogy nem hiszem el, hogy pont most, pont ez. már megint és még mindig. hogy TG egy percre se menjen ki a fejemből. picsába. annyira, de annyira szeretnék vele lenni... :( pedig meg sem érdemel engem. komolyan.
istenem... nem tudja mit hagy ki... najó, nem "üzengetek" itt neki, meg nem nyavalygok. még kaphat egy esélyt. egyetlenegyet. nyilván nem fog vele élni, ezért adom olyan könnyen. :)
és mikor ezeket a sorokat írom, jön egy sms BT-től: "kívánlak te ribanc" ... ehhh... hogy miért csak BT kíván???? najó, TG is kíván, biztosan, de ennyi, és nem több. nekem meg ez kevés. tőle kevés.
na, még nézem a BK-t, aztán tipli alvadni, mert összerotty... holnap munka után randim van, nem nézhetek ki 85 évesnek. max. 45-nek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése