hétfő, január 07, 2008

azt érzem

hogy az Élet Császára vagyok!!!
nem tudom mi van ma velem... nulla alvással vagyok, de pörögtem, mosolyogtam egész nap.
már reggel táncolva indultam el otthonról, bár pár lépés után visszavettem magamból, ahogy megtapasztaltam az utcai koripályát. aztán munkaidőben pörrenés, zsizsgés, önállósodás, meg minden. élveztem nagyon. jól érzem magam ezen a munkahelyen... tudom, lesznek majd olyan napok, amikor a halál faszára fogom kívánni az egészet, de most jó. egyelőre jó. klassz a hely, a csapat, a feladat, a főnök... minden...
hazafelé táncolva indultam el. pasikkal szemeztem amikor csak lehetett. énekeltem, szokás szerint. az Oktogontól sétáltam a körúton (Tesómnak akartam ajándékot venni), esett az eső, de én belenevettem. szökdécseltem, táncikoltam, daloltam, táskát lóbáltam. egyszerűen még az esőt is élveztem. mindenkire rámosolyogtam. nem éreztem magam fáradtnak, csak ugrándoztam, mint a bakkecske. :) betértem egy üzletbe, sajnos semmi olyat nem találtam amit szerettem volna. kijöttem, majd sétáltam tovább.
közben már a hó esett. nem érdekelt. a világ végére elsétáltam volna szívem szerint.
azt éreztem, hogy enyém a Világ, fasza csaj vagyok, jókedvű és kedves, és csinos és jófej, és klassz a melóm, végre újra olyan pozícióban vagyok, amire vágytam, és tulajdonképpen egy csomó pasinak tetszem... hát mi a franc bajomnak kéne lenni???
magabiztosan lépdeltem egészen hazáig. régen éreztem ilyen jól magam... pedig, igazából ugyebár nincs pasim, sőt kilátásban sincs senki, az anyagi helyzetem kész csőd... de mégis... valahogy most annyira, de annyira bizakodom az életemben, a dolgokban, valahogy érzem, történni fog valami jó, valami... bármi...
sugároztam a boldogságtól, látni kellett volna... régen éreztem ilyen jól magam... egyszerűen kicsattanok az életigenléstől, az optimizmustól.
és várom a szombati bulit, várom a tavaszt, a sorozatos bulizást, hogy újra fenekestől felfoduljon az életem, hogy a fejem búbjáig merüljek mindenbe, ami jó. meg ami rossz, abba is. ;)
és tavaszra még ennél is sokkal jobb csaj leszek. és szíveket fogok összetörni. és nem érdekel senki és semmi... minden pasin átgázolok. keményen. határozottan. magabiztosan. könnyedén. :)
ÉLET!!! ÉLET!!! ÉLET!!!
a CSÁSZÁROD vagyok!!!
nincs menekvés, nincs kegyelem... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése