szombat, január 12, 2008

baromi jól

alakult a tegnap estém. :)
fél 5 körül leléptem a melóból. rájöttem, úgy tudok spórolni a bérlettel, ha az Oktogontól nem földalattival, hanem 105-ös busszal közlekedem. így teszek pár napja, hazafelé is ezt választottam. közben rádiót hallgattam. persze, kb. 10 percen belül felcsendült a Petőfin A DAL, de csak mosolyogtam. direkt nem akartam saját lejátszási listát hallgatni, mert szinte mindegyikben benne van, cserébe a Petőfi nem hagyott megszabadulni az emlékektől. na, mindegy, túléltem. :)
a Baross utcánál jöttem át a zebrán és majdnem felelőtlenül továbbmentem, amikor is megpillantottam egy ismerős arcot, aztán hozzá még 5 ismerős arcot. jelentem, a zebránál ott állt az egész Quimby zenekar, testületileg!!!! whááááááááá!!!! egyből megálltam mellettük, néztem őket, vigyorogtam rájuk, mint a tejbetök. Tibi és Líviusz vadul telefonált a többiek beszélgettek és fáztak. együtt haladtam át velük a zebrán. aztán ők átmentek a Stex oldalára és ott menek az Üllői út felé, én meg a túloldalról követtem őket egy darabig.
ha kicsit merészebb lettem volna, akkor azonnal felhívom Nyulat, majd átadom a telefont Tibinek és megkérem, kívánjon boldog szülinapot a vonalban lévő hölgyeménynek. azt hiszem, szép ajándék lett volna... hát, Nyúl, ne haragudj... talán majd legközelebb bátrabb leszek... :)
hazaértem, készülődtem, vártam Bétáékat. meg is érkeztek, a ligthos bulira, 2 üveg borral. inni kezdtünk, majd mókáztunk egy nagyot. úúúúúúúúú... totál kész lettem. az idő belassult, rengeteget röhögtünk... Béta csinálta a műsort ezerrel. fú, nagyon-nagyon jó volt!!! elhatároztam, hogy legközelebb leteszem a videókamerát és felveszek egy ilyen estét. kíváncsi lennék rá utólag, meg egyáltalán... ezt meg kell örökíteni, ez valami állati volt... :)
9 körül mentek el, én még tévéztem, ettem, aztán 10 körül feküdtem le aludni. nemrég keltem. végre aludtam egy nagyon jót.
most még írok a Tesómnak egy cd-t, aztán takarodok át hozzá, mert anyuék mindjárt itt lesznek. szülinapi ebéd ezerrel. én persze csak szolidan, mert a tervezett fogyókúrám odalesz... persze az anyukám főztjének elég nehéz ellenállni. :)
este Kultiplex, tegnap sikerült Copy Con új cédéjét ezerszer végighallgatni. a végén már nem is volt unalmas, minden szám totál másnak tűnt, vagyis nem tűnt Copy dalnak... na, mindegy. jó volt a zöldség... :)

2 megjegyzés:

  1. banyek, a kistibivel és az alkarjával engem is felhivathattál volna, basszus, hogy mindig csak magadra gondolsz, persze te jól kinézelődted magad :)))))
    tru

    VálaszTörlés
  2. bazz, most úgy felizgattál!!!!!!! bevállalós vagy oszt ilyet kihagysz?? igaz, el se hittem volna, hogy tibi az. dejólettvolna.
    azért kedves tőled, hogy rám gondoltál;))))
    Nyúl

    VálaszTörlés