péntek, január 18, 2008

8 órányi alvást

vennék. pénz nem számít. szükségem van rá...
ugyanis kb. 1 órát sikerült az éjjel aludnom. viszontagságos körülmények között telt az éjszaka.
a békülőtaliról pontban 8-kor letipliztem, 3/4 9-re értem haza. nem sokkal utánam jött Joker. hozott nekem ajándékot. egy állatos naptárat, egy tábla csokit, meg valami kis mini csuprocskát. megvacsizott (főztem milánóit), aztán nekiállt bűvésztrükköket mutatni, természetesen kártyákkal. időközben a rádióban lement MC:MLC, közvetlenül utána a New York, New York c. dal, és persze mindkettő ugyanarra az emberre emlékeztet... kicsit megint majdnem megzuhantam, de összeszedtem magam. volt egy olyan trükk, ami után 5 percig sikítottam, nem akartam elhinni, ami történt. simán átvert... tök ügyes volt. persze volt olyan trükk, amit simán megfejtettem...  :) aztán mivel nagyon álmos voltam, bementünk lefeküdni aludni.
biztos aludtunk... én igazából tényleg nem akartam vele szexelni, de egyrészt nem hagyott békén, másrészt meg úgy gondoltam, derüljön ki minél előbb, hogy tudja-e használni azt szerszámot vagy sem. mert ha nem, akkor ugyebár tipli. (az összegzésben kiderül, hogy egyébként is... mikor bementünk a hálóba, én már akkor tudtam, hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője, függetlenül attól, hogy szexisten, vagy sem.)
nos, az első menet 2 perces volt a részéről. szégyellte is magát. én meg örültem, hogy végre megfordulhatok és alhatok. kicsit el is csendesedtünk, de nem hagyott békén. másodszorra egész jól kezdődött, akkor már tovább is bírta. végül megpróbáltuk harmadszor is, azt már nem fejeztük be. ő 2 db orgazmust könyvelhet el, én 0 db-ot. biztos velem van a hiba. hogy én senkivel nem vagyok képes eljutni a csúcsra. ami persze nem igaz, de az utóbbi időben senkivel sem sikerül... nem is tudom, mikor voltam utoljára olyan pasival...  ja, de, KB-vel, de ő is a 3-4 találkozás során csak egyszer volt sikeres... és az meg szeptemberben volt... szóval azóta nekem pasi orgazmust nem okozott. én magamnak pillanatok alatt, szinte bármikor, de úgy látszik, vagy bennem van valami blokk, vagy a pasik bénák/nem elég kitartóak... nem tudom.
igazából nem hiszem azt, hogy össze kell szokni ahhoz, hogy egy nő el tudjon élvezni a szeretkezés során. azért volt egy pár férfi, aki elsőre, vagy egy találkozás során volt sikeres. pedig néha olyan körülmények között találkoztunk (kocsi, tárgyalóasztal...), hogy nem lett volna kötelező mindent megtenni, vagy egyáltalán. na, mindegy.
szóval Joker nem reménytelen, ámbátor nem egy csúcsszerető... annyira odavan, hogy neki mekkora a farka, de hát kábé ennyi. igazából, először majdnem megkérdeztem, hogy "bent van már?" mert nem éreztem semmit... :)
1 óra körül kértem, hogy most már tényleg aludjunk, mert nekem hosszú napom lesz. jó, de akkor csukjuk ki a macskát, mert őt zavarja. jó, de mondom kaparni fogja az ajtót. nem baj. oké. kicsuktam. aztán a macska kapart. de mint egy őrült. azt hittem szájbabaszom. egy idő után nem bírtam tovább, felkeltem, kinyitottam az ajtót és belerúgtam, repült vagy 1 métert. akkor elhallgatott egy időre, de újrakezdte. mindez hajnali 3-kor volt. 6:30-kor ébresztő. talán sikerült 1 órát aludnom, de ebben sem vagyok biztos. szörnyű volt. és szörnyen fáradt vagyok. és Joker még reggel is kártyatrükkökkel fárasztott... istenem...
summa summárum, Joker alapjáraton édesbogár, de nem illünk össze. nem és nem. ennyi. nemcsak az ágyban nem, de egyébként sem. én megőrülök pl. ilyen dolgaitól, hogy ne 6:40-kor legyen az ébresztő, hanem vagy 6:30, vagy 7:00. mert neki ez mániája. hát, meg egy csomó minden. szeretetreméltó, szeretetre éhes, aranyos, kedves, de gyerek. ráadásul az elborultabb fajta. vagy nem is tudom hogy nevezzem. fura figura. elkápráztatott azzal, hogy milyen agya van, mert tényleg hihetetlen koponya, de ennyi és nem több. ennek a sztorinak itt a vége. már csak közölnöm kell vele és ez lesz a nehezebb feladat. sajnálom, mert megérdemelne valakit... de én nem fogok senkit tutujgatni. nekem férfi kell. ha gyerek kell, majd szülök egyet...

a további randikkal kapcsolatban egyelőre annyiról tudok beszámolni, hogy Rudolf még nem jelentkezett, tehát off. Hangtechnikus és Kamionsofőr várakozik arra, hogy randizzunk. a jövő hétre beütemezem, hogy ezeken is legyek túl, derüljön ki, hogy széna-e vagy szalma. és ez ugyebár mindannyiónkra vonatkozik. tehát nekik bejövök-e én, és nekem bejönnek-e ők. vagymi.

este jön nonoka, hip-hip hurrá!!! belevetjük magunkat a sűrűbe, az tuti. feltéve, ha el nem alszom. :)

1 megjegyzés:

  1. ó bakker.. én a helyedben még túráztatnám Jokert, hátha. majd még írok.tru

    VálaszTörlés