hétfő, január 14, 2008

még jó

hogy trú nem jött át tegnap délután... a macskámra ugyanis rájött az ivarzás éjszaka (már értem, hogy miért volt olyan bújhatnékja és szeretethiánya egész nap), és hajnali 4-től nem hagyott aludni. hurrá. már csak ez hiányzott... most egy hétig biztos berregés meg kurrogás lesz. és ez így fog menni áprilisig... illetve nem biztos, mert tavaly később kezdte és akkor tartott április végéig/május elejéig. hátha most hamarabb túl leszünk rajta. nincs pénzem orvoshoz vinni, meg nagyon nem is akarom szenvedtetni. bár lehet, hogy ez nagyobb szenvedés neki így... áhhh... nem tudom.
megjegyzem, reggel már üvöltöttem a macskával, annyira idegesített. persze majdnem el is késtem a munkából, javarészt miatta... grrrr... jó, magam miatt is, mert egyszer átöltöztem, valahogy nem tetszett ami rajtam van. :)
amúgy meg írtam Jokernek mailt iwiwen. hogy jöjjön fel holnap este. csak annyi a tervem vele, hogy szexeljünk, semmi más. ha sikerül neki domborítani valamit az ágyban, akkor arra meg lesz tartva, jobb híján. ha béna lesz, leves.
legalább használjam már ki, hogy annyira odavan. legyek már én is vérgenny, ha már velem annyi pasi volt az...
és persze továbbra is sunshine, happy. :) ehhez a feelinghez nagyban hozzásegítenek azok a zenék, amiket mostanában hallgatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése