kedd, január 29, 2008

megvan már

hogy miért hívott hajnalban Fotós. (igazából nem is fotós, de régen így emlegettem, gondoltam maradjon így, szóval trú, no para, tiéd minden fotós :D) nos, azért hívott, mert este elment bulizni, aztán hajnalban itt járt a lakásom környékén és nem volt kedve hazamenni, gondolta, itt alszik nálam. :) a kis cukipofa. :) mondtam neki, hogy sorry, de nem voltam itthon, mert éppen DJ-vel dumiztam. meg is lepődött rendesen, hogy miket csinálok én... :)
Mérnöknek finoman jeleztem, hogy nem vágyom akárkivel-bárkivel össze-vissza kefélgetésre. egy pasit keresek és pont. és most nem mennék bele ilyen "jöjjünk össze dugni" típusú dologba, hogy aztán meg megint hónapokig ne halljak róla egyrészt, másrészt meg, ha hallok is róla: minek? nem akarok tőle semmit és ő se akarjon tőlem. maradjunk ennyiben.
DJ ma még nem jelentkezett, nem is csodálom, zéró alvással csinál egész nap fizikai munkát. nyilván nincs érkezése erre. azért persze szívesen venném, ha rámcsörrenne majd, ha hazaért. :) én aztán biztosan nem fogok csörögni. amíg ő nem ad életjelet, addig tuti nem. istibizti!!!!! :) most tök türelmes vagyok, most tök jól vagyok. mert jó volt az este/éjszaka és finoman bizakodom, ennyi. :)
az a baj, hogy Fotós kibaszott nagy arc, kurvajó társaság, egy lökött gyerek, aki egyébként baromira érett a korához képest, és ugyebár némileg már bizonyított gyengédségben is, viszont nyilván nem perspektíva, éppen a kora miatt. DJ is nagy arc, a kora, gondolkodása már-már perspektívát csinál belőle, ráadásul Viki ma ledöbbent, hogy milyen jóképű, hogy tuti van valami difi nála... :) viszont nem tudom, hogy mire képes az ágyban. persze nincs is még itt az ideje, hogy megtudjam.
tudom, nem kéne azon agyalni, hogy majd kit fogok választani... áhhhh... Fotóssal baromira villognék egy kicsit. najó, DJ-vel is lehet. najó. befejezem.
DJ talpig úriember, és ez tök jó. kíváncsi vagyok, lesz-e további történés.
reggel, mikor elindult a kapumból haza, már elköszönt, de még visszafordult: "valamit elbasztam, tudod-e" mondom, mit? "hogy átküldted a telszámod msn-en, én meg bezártam az ablakot és nem mentettem el." mire én: "rádcsörögjek?" azt mondja: "nincs nálam a telefonom, de jó lenne ha megcsörgetnél, és majd ha hazaértem elmentem." ebből azért arra következtetek, hogy akar még látni... vagymi. :)
a bennem lévő vákum az előbb beszippantott egy tábla boci csokit, eperkrémmel töltöttet. nem volt rossz, de ettem már jobbat is. hihetetlenül kívántam ma a csokit, be is vásároltam egy csomót hazafelé.
hú, nem tudom hogy bírtam ki a mai napot. kismillió dolgom volt, majdnem megcsúsztam a melóval, ráadásul csomószor arra kellett koncentrálnom, hogy el ne aludjak. nice. :)
közben még annyi izgalom történt, hogy majdnem felkerültem a holnapi Bors c. napilap címlapjára. aztán úgy néz ki, mégsem. nem tudtak annyi pénzt összeszedni, amiért újfent beadtam volna a derekam. és tényleg. pedig jól jött volna most egy kis "talált pénz". :)
és hogy még fokozzam: megint fogytam!!!!! :)
na, milyen csaj vagyok én??? a legjobb csaj a világon!!! juppiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! :)

2 megjegyzés:

  1. Aztamindenit, de kicsi a világ! Kérdezd meg ezt a dj-t ismeri e a Radio Carambás Kiss Gábort, meg a másik Gabeszt melőle! :)
    Még a végén kiderül hogy valamelyik kollegába futottál bele.... :)

    :G

    VálaszTörlés
  2. jaj, de aktív lett valaki mostanában... :) mármint kommentelés terén. :)
    figyi, amint jelentkezik, megkérdezem. egyelőre viszont ez a veszély nem fenyeget. sajnos. :(

    VálaszTörlés