csütörtök, január 17, 2008

széjjelbasztam

tegnap este majdnem a porszívót. mindezt este 10 után. vertem oda a földhöz. mert nem akar szívni. csak én szívok, a porszívó meg kurvára nem. valamivel nagyon elkúrtam vízkeresztkor. fasza.
a randim jó volt, vagy inkább jó közepes. aranyos fiú, szimpatikus, helyes, velem egyidős, de még nem élt együtt senkivel (ez picit gázos ennyi idősen), szerintem hosszabb kapcsolata sem volt még... egyébként Rudolfnak hívják. :) és csúcsfideszes, nagy respektet kaptam a TV ostromos jelenlétemért. :)
8-ra értem haza, közben már hívott Kamionsofőr, de nem vettem fel, mert még Rudolffal voltam. aztán keresett Hangtechnikus, hogy menjek msn-re dumálni, de nekem főznöm, takarítanom kellett, készültem a ma estére. amit Jokerrel fogok tölteni. :)
11-kor zuhantam az ágyba, ma 6-kor keltem, mert még egy-két dolgot meg kellett csinálnom. tök korán beértem.
délután Vikiéknél Lackóval találkozunk, aztán tipli haza. :)
Hangtechnikus az előbb is hívott, kérdezte, hogy sikerült a tegnapi randim, nem szeretne felesleges köröket futni ha esetleg lecövekelek valakinél időközben. mondtam neki, hogy nyugodjon meg, fogok szólni, ha ez lesz a tényállás.
egyelőre kicsit lassítok, mert itt már lassan annyi vasat tartok a tűzbe, hogy sorsot kell húznom, ki lesz a befutó, főleg, ha mindegyik pasi alapvetően rendben van. :)
este még Joker is hívott. pókerezni volt, hol máshol lett volna... de kiment közben és felhívott, hogy hallja a hangom. és közben mondta, hogy hallgatózzak, mert lehet hallani a zsetonok csörgését... :) a kis zsugabubus... :)
jajnekem... de nehéz lesz ez a hét... de nehéz lesz majd a döntés, ha egyáltalán eljutok oda... ha egyáltalán lesz választási lehetőség. bár ennek a Rudolfnak a szemében is láttam csillogást, meg érdeklődést... na, mindegy. ha nem hív, az se baj. ha hív, annak csak örülök. :)
nincs kedvem dolgozni... :(

1 megjegyzés:

  1. anyóca, megint bentről posztolsz, ejnye.
    ismerős ez a hangtecnikus, barbarohoz, ludditákhoz van köze???
    tru

    VálaszTörlés