szerda, június 18, 2008

valahogy megjött

a kedvem a munkához. meg az élethez. pedig milyen mocsok idő van!!!! :(
3 db kampányzáró statisztika elkészítését tologatom napok óta, most meg belendültem, és kettő már kész is van belőle. :) nice.
holnap szabin vagyok. dejó. :)
valahogy feléledtem, erőre kaptam. és várom, hogy lássam Repülőst. kíváncsi vagyok, mikor hív ma... ja, de ezt már mondtam. :) és ha még este Quimbyre is eljutunk... juhuhuuuuuuujjjj... az lesz csak igazán jó...
jó pár hónappal ezelőtt keseregtem itt (illetve az éppen aktuális blogomon), hogy mennyire hiányzott mellőlem valaki egy ZP-s Quimby koncerten. hogy mennyire jó lett volna valakivel ölelkezve, ringatózva hallgatni bizonyos dalokat... hát... most lehet, hogy megvalósul ez az álom is. :)
persze, ahogy tegnap letettem a telefont, miután beszéltük, hogy akkor Quimby koncert és együtt... hát mi más jutott volna eszembe, mint az a sor: "Most múlik pontosan, engedem had menjen..." najó, meg azért innen még az is: "villámlik mennydörög, ez tényleg szerelem..."
ahhh... totál el is érzékenyültem egyből... meg még most is.
nah, össze kell szednem magam. picsogás off, munka on. :)

3 megjegyzés:

  1. nemakaromelvenni a kedvedet
    de a rákenrol a mi zenénk nem lehet megváltozhat mégis ezaz állapot
    ha mindannyian kinyitjuk a gázcsapot

    szóval nem akarom elvenni a kedvedet, de a mai quimby helyett inkább strandra menjetek sztem

    VálaszTörlés
  2. dehogy dehogy jó lesz ez. van virágos-rózsaszín gumicsizmám, azt felajánlom a hölgynek, az úr meg a repülőszerelőműhelyből kölcsönöz viharkabátot. romaaaannnnntikkkáááá...


    ps. azt hiszem írok valami gépet, ami pollozza a blogok látogatottságát és a kommentek számát, így be tudom bizonyítani majd hogy ilyen szarkaláb napokon senki sem termel gdpt. ezért előznek be mindjárt a szlovákok. ott biztos nincs blog. uff.

    VálaszTörlés
  3. jujjj... Kontroll Csoport... wow! :)
    strandra??? ilyenkor??? jó vicc... :D

    amúgy szerintem is jó idő lesz estére. ennek az esőnek el kell állnia hamarosan. aztán majd táncolunk egy nagyot a ZP parkettjén. :)

    rodrigó: felvetésed jogos. bár én ma termeltem egy kicsit, kész vagyok a statterokkal. te is csináld a doksijaidat, vagy írj mailt. hanyagolsz... :(

    VálaszTörlés