csütörtök, június 26, 2008

mini partizánkodás

volt tegnap. :) a Szépművészetiben vettem nagyon-nagyon aranyos képet munka után. ráírtam egy idézetet. hogy mit, azt talán most nem írnám le... Juhász Gyula elég sokszor idézett 4 sora... ha valaki elég tájékozott, tudni fogja. :)
szóval a kép hátuljára ráírtam az idézetet, majd elbattyogtam Repülős házához. most nem volt akkora szerencsém, mint a múltkor, mert picit várni kellett, hogy valaki beengedjen a házba. aztán jött egy idős néni, végre, hálistennek. kérdezi: ide vár??? mondom: igen, csak ezt a levelet szeretném bedobni a szerelmem postaládájába, aztán már megyek is...
beengedett. mielőtt bedobtam a lapot, megpusziltam, hogy a néni lássa, tényleg a szerelmemről van szó, aztán már surrantam is ki a kapun. odamentem a kocsijához. megsimogattam. (beteg vagyok, tudom) egy kis papírra írtam néhány sort, meg rajzoltam egy angyalkát, hogy az vigyázzon majd rájuk az úton. mindezt tegnap 6 körül. elvileg másfél óra múlva ért volna haza.
én otthon kucorogtam, és vártam, hogy hívjon, hogy megkapta az üzeneteket. de nem hívott... na, már temettem mindent. hogy biztos haragszik, meg mit tudom én... aztán 10-kor jött tőle egy sms, hogy aranyos a barlangászós vicc az iwiwen, amit kiírtam, meg hogy jó éjt és puszi és hajrá törökök!... :))) aztán rákérdeztem, hogy csak iwiwet olvasott, semmi mást??? kiderült, hogy se a kocsijánál nem járt, se a postaládáját nem ürítette, pedig kedden még nem ez volt a terve... a lényeg, hogy semiféle üzenetet nem talált meg (a kocsiján lévőt az esti vihar azóta már biztosan el is mosta)... én meg nagyjából le is lőttem a meglepit a kérdezősködésemmel... fasza... :)
no, sebaj. majd ma biztosan úgy megy haza, hogy izgipókoskodik, hogy mi lehet... de az is lehet, hogy a képet megtalálta, csak nem akart mondani rá semmit... nem akart beszélni róla... nem tudom... :(
nincs para egyébként, meg nyüszögés. szükségem volt erre a partizánkodásra. kiengesztelésül. a tegnapi hisztérikusan picsoid viselkedésemért. azért, remélem, hogy értékeli... :)
nos, ennyi egyelőre a sztori. ma tanfolyamon van, kora délután megy haza, majd indul vidékre... kíváncsian várom, hogy ma mikor és hogyan ad életjelet... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése