szerda, június 11, 2008

minden összeomlik

egy perc alatt. klassz este és éjszaka Repülőssel, erre látom, hogy ma reggel megint belépett a kibaszott társkeresőre. de minek????
a büdös picsába... :(
sokkal határozottabbnak kell lennem. több önbizalom, jobb kisugárzás, pozitív életszemlélet. ha állandóan azzal vagyok elfoglalva, hogy kövér vagyok, meg csúnya, meg hülye, akkor egy idő után ő is ezt fogja rólam gondolni és elhagy.
és nem szabad kérdezősködnöm. most már tényleg. és célozgatnom se. és semmitsenem. se hiszti, se nyüszögés, se görcsölés, se picsogás. semmise.
tegnap is, szex után, minden áron ki akartam belőle kényszeríteni valami pozitívat. rólam, rólunk, bármi. végülis sikerült, de szerintem nagy ára lesz ezeknek a dolgaimnak. meg fogja unni.
hozzáteszem, kibaszott nehéz befogni a számat. nagyon-nagyon. :( pedig TG szerint is van valami... ahogy tegnap viselkedett velem meccsnézés közben a WB-ben... szóval abszolút felvállal, meg minden. állandóan kontakt (testi), simogat, fog, hozzámér, puszil, csókol... én soha nem kezdeményeztem, mindig ő. (TG előtt kicsit zavarban isvoltam, hogy őszinte legyek... :D)
áhhh... mindegy, nem görcsölök. trú is ezt mondta, hogy ne. csak az ilyen apró momentumok úgy felbasznak mindig. :(

3 megjegyzés:

  1. na jó, nem bírom tovább, hogy ne pofázzak bele:
    szóval arra kérlek, ne azt várd a fickótól, amit SZERINTED kéne csinálnia/mondania/éreznie, hanem vedd észre azt, ahogyan Ő mutatja ki a vonzalmát.
    nem irányíthatod, ki hogyan szeressen.
    és ne kémkedj utána. csak magadat kínozod vele, kombinálsz, és lehet, hogy semmi nincs mögötte.
    a dolgok mennek a maguk medrében szépen, mint az látható, egyszerűen csak hagyd menni tovább. :)
    písz:)

    VálaszTörlés
  2. ezt itt felettem nyomtasd ki, kösd be bőrbe és rakd be a vitrinbe. majd naponta csókolgasd.
    itt a tuti ugyanis.

    VálaszTörlés
  3. jóvanna, vágom-vágom. tényleg. istibizi. :D

    VálaszTörlés