kedd, június 17, 2008

mégiscsak elküldtem

az sms-t. csak ennyit: "Engedélyezték a szabit." azonnal jött a válasz: "Éljen-éljen! :) Puszi!"
ez persze jó...
válaszolva a névtelen kommentelőnek... hogy mit várok tőle??? pezsgést, lángolást, szenvedélyt, jövés-menést, pörgést, ÉLETET!!!!
hogy hódítson meg, varázsoljon el, teperjen, igyekezzen.
ez olyan nagy kérés?????

7 megjegyzés:

  1. Nem nagy kérés, jogos :) Nekem is volt már unalmas barátom. Rendes-megbízható....stb volt, de egy idő után untam. Pont.
    Nem is kötekedni akartam, csak egyszerűen érdekel, hogy a nagy kezdeti lelkesedés után mi ez a rohamos visszaesés?
    Másrészt meg a lángolás, szenvedély az ok, az legyen. Inkább a pezsgés, pörgés, élet része érdekel a dolognak. Hogy mit vársz, erre akartam kilukadni. Hogy ő vigyen bele az élet pörgős felébe, tőle várod, vagy ha te indulsz, legalább tartson veled, vagy fifti-fifti legyen?
    Amúgy nagyon kedvelem a blogod, naponta többször benézek :)
    üdv
    Vell

    VálaszTörlés
  2. látod, mindenki többször nézi a blogodat.

    lehet, hogy itt gyülekeznek a recessziósok.
    jó lenne, ha tarkítanád videókkal, meg viccekkel a blogod. sőt. nyereményjátékokat akarok.

    szeretnék regisztrálni is és tag lenni.
    trú

    VálaszTörlés
  3. Ez kurvajó ötlet. Fenntiek mellett énpedig szavazógépet is szeretnék, és persze a kommentek között elsőzést, meg egymás anyázását.

    VálaszTörlés
  4. mindent megkaptok... :)
    volt már itt szavazás, emlékeim szerint éppen arról, hogy "bekerüljön-e TG a Balfaszok Csarnokába?"... rodrigó, toljak még ilyeneket??? ;)

    VálaszTörlés
  5. Vell: egyébként én azt várom, hogy fifti-fifti legyen a dolog. tehát ha én viszem a pörgős életbe, akkor tartson velem, de néha neki is legyenek ötletei, legyen kicsit őrült, éljen veszélyesen, ahogy én. szóval legyenek ötletek, program javaslatok, akármi, vagy bármi. hogy legalább döntési lehetőségem legyen: elfogadom, vagy sem. de így, hogy csak én csinálom a bullert... így azért uncsi. jó, ezekben legalább általában partner, nade ne mindig nekem kelljen kitalálni, hogy.
    valami ilyesmi, ha érted... :)

    VálaszTörlés
  6. héj rodrigó gonzálesz, és mi lett azzal a két csajjal, teljesen beizgultam a recesszión, hogy valami hárdkórt fogok olvasni, erre semmi!

    trú

    ps: mindenkinek az anyját!

    VálaszTörlés
  7. Írnám én írnám én, de olyan kis szűzies volt eddig a kis blogom. Most térjek ki a szaftos részletekre? Talán itt a Hugi blogján, ez már úgyis látott mindent, mi szem szájnak ingere.
    he?
    :)

    És Rodriguez, nem Gonzálesz, te. :)

    VálaszTörlés