hétfő, június 09, 2008

azért az basz

hogy miért kellett Repülősnek szombat délután, ahogy hazaért, belépnie a társkeresőre. pedig megfogadtam, hogy nem "kémkedek" utána, de nyilván nem tudom megállni. szóval belépett. de minek??? jogos, hogy én miért lépek be... egyébként csak azért, hogy őt csekkoljam, semmi másért. de ez már beteges... :(
amúgy meg annyira jókat szeretkezünk... juuuuuujjjj... még ilyet soha, senkinek nem mondtam (nem volt olyan a szitu, nem érdemelte ki), de tegnap kicsúszott a számon akicó közben: "kibaszott jó vagy..." huhhh... inkább hörögtem, mint mondtam. a jég is megtört végre, szénné zsibbadva élveztem el... ejha... kellett 1 hónap hozzá. remek... :) nagyon-nagyon jó vele az ágyban... lassan nem tudok olyat mondani, akivel jobb volt... kezdünk összecsiszolódni, kezdi érezni, hogy mire kattanok, meg én is, hogy ő mire. irányítom bizonyos dolgok felé, amit aztán örömmel teljesít... szóval klassz nagyon... és odafigyel, és érzéki, és gyengéd, és kellemes, és kedves, és bevállalós, és fantáziadús, és állandóan szexre éhes, és állandóan potens, és tud "durva" is lenni, ha azt akarom... ésssss... jujjjjjjj... :)
najó, próbálom nem túlmisztifikálni... :D

4 megjegyzés:

  1. próbálj a behallgatásra koncentrálni szivem, lassan délután kettő.
    üdvözöl,
    anyád,
    aki negyedjére csekkolta a blogodat...

    ps: írj a behallgatásról is plíz, négy körül megint megnézem sztem.

    VálaszTörlés
  2. de kibaszottul ráérsz bazmeg... :)
    amúgy már behallgatok. és nem írok róla. illetve... majd indítok egy szakmai blogot, aztán ott. rommá keresem magam vele... vagynem. :)

    VálaszTörlés
  3. látom használod a túlmisztifikálást :)

    VálaszTörlés
  4. használom ja. de hát pont nem kéne. mármint magát az eseményt prezentálnom... nem lesz jóvége... :(

    VálaszTörlés