hétfő, június 16, 2008

némi ideggel

kezdődött a napom, de aztán trú jótanácsai bejöttek. háhhh... még jó, hogy van kivel online megbeszélnem dolgokat.
szóval, Repülős, látom, hogy online a társkeresőn. beszélgettem vele. mármint, a saját regemmel beléptem. azzal, amit ismer.
vicceskedve kezdtem, semmi lerohanás. hálistennek jól vette a lapot, meg jókat is válaszolt. szóval most megint megnyugtatott. vagy valami ilyesmi. most már nem parázok rá, tényleg. meg nem dühöngök ezen. meg nem is fogom nézegetni szerintem, hogy mikor és hova lépett be. tényleg befejeztem.
jó volt az este egyébként, a négyesben meccsnézés. sokat nevettünk. aztán Bétáék el, mi meg lefeküdtünk aludni.
ma újabb romantikus és kedves húzásra szántam el magam, munka után lesz az ideje, hogy megvalósítsam. :) konkrétan az lesz, hogy (trú életéből lopva a történést) felmegyek a Várba, veszek ott egy képeslapot, és feladom Repülősnek a címére. postán. még ott a Várban feladom, hogy lássa, tényleg ott voltam. :) majd valami aranyosat ráírok, hogy: "itt vagyok a Várban, és VÁRom, hogy csütörtök legyen, hogy újra találkozhassunk..." mert hogy addig sajnos nem.
aztán holnap a belvárosból, a Váci utcából adok majd fel képeslapot, hogy: "egyre közelebb vagyok hozzád, meg a csütörtökhöz..." vagy valami ilyesmi.
szerdán meg elkocogok hozzá és bedobok neki egy képeslapot azzal, hogy: "már csak kajnyújtásnyira vagy, meg a csütörtök is..." :)
talán ez nem túlzás... vagy igen???? szerintem aranyos. és nem nyomulásos... vagy igen??? jujjjj... most elbizonytalanodtam...
csütörtökre egyébként tervezem, hogy kiveszek egy nap szabit, és az egész napot együtt töltjük (felteszem, az ágyban, bár én szeretnék valami sétálós, ücsörgös, netán kultúrprogramot is). hamár hétvégén úgysenem, meg utána se nagyon találkozunk. szóval ez a terv. mindjárt írok is a főnökömnek, hogy engedjen el. remélem sikerül megoldanom. :)
itt volt 76-os, dumáltunk és cigiztünk 20 percet kb. jó volt. holnap együtt nézzük a meccset, ha minden igaz. :)

8 megjegyzés:

  1. kedves Névtelen!
    ezt nem igazán értem...
    mit ne??? és miért???

    VálaszTörlés
  2. Ne küdj képeslapot lett volna, de látom, hogy meg gondoltad magad, aminek örülök :-).

    VálaszTörlés
  3. és te ki vagy egyébként???
    jó lenne tudni, hogy ki osztja ilyen jól az észt. :)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem valamelyik lelkes olvasód lehet.

    VálaszTörlés
  5. fúdejó. azért érdekelne, hogy ki. :)

    VálaszTörlés
  6. Valóban egy régi lelkes olvasód vagyok, követlek blogról-blogra, és most elragadtattam magam. Nem fog előfordulni többet,csak olvaslak csendben.

    VálaszTörlés
  7. nyugodtan ragadtasd el magad... várom az építő és nem építő hozzászólásokat, hiszen ez a blog (meg a többi), nemcsak magamnak íródott napló, hanem valamilyen szinten egy "vitafelület" is, ahol szívesen olvasom a megjegyzéseket.
    úgyhogy hajrá!!!! ne csak csendben olvass, hanem mehet az észosztás is!!! :)

    VálaszTörlés