szombat, június 07, 2008

késik a gép

írja a www.bud.hu ... fúdejó... :( 14:30 helyett 15:15-re várható az érkezés... nagyon izgulok... :)
az éjjel 2-kor feküdtem le. 7-kor felkeltem hányni. aztán 9-kor Béta telefonja ébresztett, hogy 20 perc múlva itt lesz a könyvért meg a kinyomtatott cuccért, amit megbeszéltünk.
10-kor találkoztam a Tesómmal. mentünk shoppingolni. nemrég értem haza.
elköltöttem 15.000,- ft-ot. vettem két farmer térdgatyát, egy lenvászom térdnadrágot, egy melegítő alsó szerű cicanadrágot, egy kék felsőt és megvásároltam életem első bikinijét. :)
jelentem, leszarom, hogy nem vagyok még egészen bikiniképes állapotban. nálam hurkább nőszemélyek is hordanak ilyesmit, úgyhogy nyazsgem. bikini és kész. varázslat. :)
Tesómnak megmutattam a telefonomon Repülős képét. első reakció: "az úristenit, de jóképű!" :) nos, tény... tényleg gyönyörűségesen szép... :)
mosnom, takarítanom kellene, de egyszerűen nincs erőm. nincs testem. csak aludnék állandóan. még szoliba is le akarok szaladni valamikor, de mindent attól teszek függővé, hogy Cukorborsó mikor és mivel hív. ha azt mondja, csak holnap talizunk, akkor ráérek mindenre. ha azt mondja, azonnal látni akar, hát akkor viszont bele kell csapnom a lecsóba... :)
viszont mindenképpen erőt kell gyűjtenem. gecifáradt vagyok. este meccs... jajnekem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése