kedd, június 17, 2008

mi a fasz

van velem??? akartam írni egy sms-t Repülősnek, hogy engedélyezték csütörtökre a szabit. kezembe vettem a telefont, majd le is tettem. el se kezdtem pötyögni. akkor úgy gondoltam, majd hívjon este. úgyis ki leszek kapcsolva. (vérgenny...)
aztán most megint úgy gondoltam, hogy írni kéne neki. elkezdtem pötyögni is. 3 szó után kitöröltem mindent és lekúrtam a telefont.
közben a sírás kerülget.
most mi van???? kibaszott PMS. undorítóan viselkedek már megint. illetve... nem vagyok biztos magamban, ebben az egészben, és a PMS még rá is tesz egy lapáttal. varázslat. bárki máshoz lenne most kedvem, csak Repülőshöz nem. de miért???
istenem... bárcsak érteném a folyamatokat, amik lejátszódnak bennem... vagy bárcsak ne játszódnának le ezek...
közben persze nincs kedvem dolgozni, nanáhogy. semmihez nincs kedvem. üresség, tanácstalanság, bizonytalanság, nihil... ez ural mindent bennem. nem vagyok képes normálisan gondolkodni. meg sehogysem. csak szívom a cigarettákat, egyiket a másik után. mintha az megoldás lenne bármire. jelzem, nem az. :(
mi történik velem???? valaki segítsen...
basszameg... nem azzal van a baj, hogy nem keresi a társaságom, meg hogy ha együtt vagyunk, akkor nem tündérbogár. mert az. nyilván bír engem. nem vagyok neki közömbös, vagy akármi. de akkor is langyos pisi az egész. detto ugyanolyan, mint anno a férjemmel. egy az egybe... látom, hogy ő is, kibaszott kényelmesen, el lenne ebben a kapcsolatban évekig. segge kinyalva, csaj megvan tutira, dugás megvan tutira, még beszélgetni is lehet, főz, mos, takarít, terem a zoknifa, azt ennyi.
hát a faszt. én nem erre vagyok hitelesítve. :(

5 megjegyzés:

  1. Mit vársz/várnál tőle?

    VálaszTörlés
  2. valahol elvesztettem a fonalat.
    ott tartok, hogy ez egy szuper srác, akivel hetek óta találkozgattok, e-mailt meg képeslapot ír neked külföldről, és jó reggelt kíván telefonon.
    róla van szó?
    :)

    VálaszTörlés
  3. Nem, ez már a büdös bunkó, aki nem pörög úgy mint Marion. Le vagy maradva, mivan megint táppénzen voltál? :)

    VálaszTörlés
  4. rodrigó: ez a Nyúl, nem az a nyúl... de már mondtam!!! :)
    amúgy meg ne hívd büdös bunkónak Repülőst, mert letépem a fejed és beléd kiabálok!!! :)
    némi mélypont volt... ennyi... innen csak felfelé lesz... remélem... :)

    VálaszTörlés
  5. jaaaa... benéztem... hoppá!


    és érezd a cinizmusom, mi marta torkom.

    VálaszTörlés