péntek, június 06, 2008

nem nagyon tudok

gondolkodni. dolgozni meg pláne nem. természetes, hogy a megbízó ilyenkor baszogat a leginkább. ilyen beszámolót, meg olyat írjak, de még arra is térjek ki, hogy a kurva anyád... szóval ilyesmi... varázslat.
egyszerűen nem itt vagyok agyban, hanem egészen máshol. némán köszöngetem az összes aprószentnek, és minden vallás istenének, hogy ilyen kegyes volt hozzám. meg se érdemlem, hogy az én kis Cukorborsócskámat ilyen hamar átölelhessem. najó. megérdemlem. tulajdonképpen nagyon-nagyon jól viselkedtem míg nem volt itthon. nem zaklattam, aranyos leveleket írtam, semmi ömlengés, semmi nyüszögés, ésssss... a legfontosabb, hogy nem kúrtam félre. nem volt titkos randi, meg semmisenem. és ha csak jövő hét szombaton jönne haza, ez akkor is így lett volna. ezt bizton állíthatom. :) szóval alapvetően büszke vagyok magamra. :) nagyon jól kezeltem a helyzetet. márhogy Repülős felé jól kommunikáltam és jól viselkedtem. az más kérdés, hogy belül már megőrültem ezerszer. :) meg hogy a blogra mit picsogtam, fröcsögtem folyamatosan... :) de azt neki nem kell tudni. :)
juhuhuuuuuuujjjj... az örömhírrel egyből felhívtam Bétát, az udvaron ugrándozva, sikítva-vinnyogva meséltem neki, hogy mi van. aztán trút is fel kellett hívnom, majd a Tesómat... hozzáteszem, TG tudta meg először... első kézből, azonnal... jobb, ha értékeli... :) áhhhh... ő volt online, csak azért, semmi egyéb. :)
tegnap befestettem a hajam este. az egy dolog, hogy még a seggem partja is hajfestékes lett. de hogy a rézbőrűek se vetettek volna ki maguk közül, mert a festéknek alapból rézszíne volt (a hajam nem olyan lett, nyugi), a pofám persze szintén festékes lett. varázslat. ja, hát aztán még a fürdőszobát is telefröcsköltem vele... úgyhogy nem voltam zabos... áhhh... hullafáradtan próbáltam eltüntetni a nyomokat.
ma fodrászhoz akartam menni, be is jelentkeztem, de asszem mindjárt le is mondom, mert:
1. így befestve egész jó lett a hajam
2. tulajdonképpen a 6.000,- Ft-ot, amit a vágásért el fog kérni, inkább másra költeném (pl. ruha)
3. nincs kedvem 2 és 7 között a városban kolbászolni, mert haza meg már pláne nem megyek
4. olyan fasza hosszú már a hajam, sajnálnám, ha most még egy fél centit is levágna belőle (de ott úgyse áll meg)
úgyhogy lemondom jól. de milyen ügyipók vagyok, hogy tegnap festettem hajat, Cukorborsó jön haza, így szép és friss a frizurám. :) ma inkább elugrok szoliba (már hétfő óta megyek folyamatosan, de még mindig nem jutottam el), aztán meg talán beugrok Sanyihoz a Pannónia utcába, megmutatni magam a volt kollégáknak, tátsák el a szájukat, milyen jó csaj vagyok. :)
utána otthon takkerkodás, most aztán tényleg, mert szerintem vasárnap randiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! :) bár én már a szombat estének is örülnék, de akkor még nyilván pihizni fog, meg az időeltolódást próbálja leküzdeni.
az éjjel egyébként a Belga zenekarral álmodtam, kifejezetten természetesen Bauxittal... hmmmm.... el is határoztam, hogy ma reggel, munkába jövet őket fogom hallgatni, aztán mégis Hercules lett a vége. :)
hoztam be reggel a két üveg pezsgőt, amit a BL győzelmünkért ígértem, de most van pénzem rá (jujj.. még Sanyi is lóg egy pezsivel...), olyan boldog voltam, hogy legszivesebben már műszakkezdéskor kinyitottam volna. de meg kell várnunk, hogy legalább fél2 legyen.
de kibaszottul nincs kedvem dolgozni... MEDVEANYÁM!!!!! :(
cserébe most legalább nem az ideg basz, hanem a boldogság... juppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése