kedd, június 10, 2008

kitaláltam

a tutit. :)
nem töröltem a regemet a társkeresőről, nehogy befalcoljon tőle Repülős, hanem azzal mostanában nem lépkedek be. viszont csináltam egy másikat, ami még akár vonzó is lehet számára (fotó nélkül), és azzal csekkolom, hogy nézelődik-e még.
egyelőre nem írok neki, de legalább nézegethetem, hogy csinál-e valamit még arrafelé, vagy sem. és tulajdonképpen a saját regemmel már nem lépek be, amit ismer, tehát ha ő csekkol engem, akkor úgy láthatja, mintha totál leálltam volna a keresésről.
szóval ez lesz.
a másik terv, hogy nem szexelünk mindig, ha együtt vagyunk. kíváncsi vagyok, erre mit lép. mondjuk a héten nem. és akkor milyen pofát vág, egyáltalán hív-e még.
kicsit úgy érzem, hogy kihasznál, hogy csak egy tárgy vagyok, akin élvezkedik. jó, nem mindig érzem ezt, de néha igen. :( vasárnap is, mikor megjött, éppen teregettem, de ha nem így lett volna, egyből cipelt volna az ágyba. sőt, szinte morcos volt attól, hogy én nem kaptam az ötleten. persze, a nők másból vannak. nekik a lelküket is kell simogatni, azzal is törődni kell. hát ez van... ha valakinek ez nem megy, akkor járjon kurvához, nem??? azzal nincs ennyi baj. :)
fura, mert amúgy egy vagány, bevállalós csaj vagyok, aki egy farokvámpír ugyebár... szóval nincs ezzel gond, csak nem szeretem ha hülyére vesznek. abból már éppen elég.
nem fogom kérdezgetni, még 1 hónapot várok. ha egyáltalán eljutunk addig... szóval majd 2 hónap után elbeszélgetek vele esetleg. már ha találkozunk egyáltalán akkor, mert megy VOLT-ra, aztán barlangászni, a Szigetig nem is látom... fúdejó. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése