csütörtök, június 05, 2008

még 9 nap

hogy hazajöjjön Repülős. még a felén sem vagyunk túl... megőrülök. és ma nem is írt!!! :(((
este nagyon meg voltam marhulva a hiányérzéstől, már rajta voltak a gombokon az ujjaim, hogy írjak neki sms-t, hogy hiányzik. de nem. nem írtam. nem tudom mi van velem, de kibírtam. kezdek tényleg erős lenni??? kezdek felnőtten viselkedni??? érdekes... máskor már napi három üzenetet toltam volna, tele nyüszögéssel... most meg... se levél, se sms, semmit nem írok. tartom magam a tervhez, az elhatározáshoz. fura, hogy ráadásul sikeresen. hozzáteszem, nem gondolok minden percben rá, de amikor igen, akkor megőrülök. illetve... akkor sem őrülök meg. furcsa ez az egész. valahogy még nem áll olyan közel hozzám, mint anno az exférjem, mikor 7-8 hónap együttjárás után elment 1,5 hónapra Szöulba. akkor azért gecire szenvedtem. de ő is. hívott, írt, amikor csak tudott. és mikor hazajött, már hozzám is költözött, onnantól együtt éltünk.
persze, Repülős is gecire hiányzik és gecire szenvedek is miatta, de még nem úgy hiányzik, mint anno az ex. még talán csak színjáték, felszínes nyüszögés az egész. nem mondom, hogy nem örülnék, ha itthon lenne, meg persze, jó lenne vele lenni, de még nincs olyan közel hozzám, nincs annyira mélyen bennem, hogy. hogy valami mást érezzek. igaz, még csak 1 hónapja ismerem. szóval ez az eszmefuttatás teljesen felesleges, vagy értelmetlen, vagy mit tudom én... csak ki kellett okádnom magamból. ennyi.
a lényeg, hogy hiányzik, szeretem is talán, vagymi, bár ezt még nem mondanám igazán, hogy szerelem, leginkább csak ragaszkodás, lightos érzések, kötődés, amiből bármi lehet, és várom haza nagyon. előbb persze várom, hogy nála mikor pattan el a cérna és fakad ki, hogy velem akar lenni végre. azt várom, hogy megnyilvánuljon konkrétan. irányomban. és persze pozitívan. ennyi. majd akkor nyitok én is. addig pofám lapos. :) belül persze megőrülök, de szedek nyugtatót. :)
trúval tegnap shoppingoltunk egy jót, belevitt a tutiba, egy aranybányába... ezért örökké hálás leszek neki. az egész havi fizum ott tudtam volna hagyni. :)
hazaértem, ettem, majd bezuhantam az ágyba, 9-kor már aludtam. varázslat. még most sem vagyok kipihent, de alakul. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése