hétfő, június 09, 2008

újabb nyüszögés

következik. öveket becsatolni.
én már komolyan nem értem a pasikat. se a vízöntőt, se a többit.
persze, megint magamnak csináltam a feszkót. mert küldtem neki sms-t, hogy mennyire jó vele szeretkezni és állandóan ez jár a fejemben. (mert tényleg) 2 óra múlva érkezett a válasz, hogy "örülök, ha jó volt! nekem is, nagyon..." ennyi???? erre képes valaki egy hónap után???
vagy én várok sokat??? olyan geciszar kedvem lett már megint. igazából meg se akartam nézni mit válaszolt. mert éreztem, hogy nem fogok tőle a plafonig ugrani. jogos, hogy miért küldözgetek neki ilyen üzenetet... meg is érdemlem, hogy leforrázzon a válasz. egyáltalán le kell, hogy forrázzon ez a válasz? lehet, hogy pont örülnöm kellene neki??? bár a pozitív megnyilvánulásai ezirányban eddig is megvoltak, ezzel kapcsolatban nem volt kétségem, hogy a párnacsatázási képességeim elnyerték a tetszését. tehát igazából nem érdekel, hogy neki jó volt, vagy sem. tudom, hogy jó volt. nem lehetett másmilyen.
ah... én magam se tudom, hogy mit akarok mondani... ezt a posztot nyilván senki nem fogja érteni. vagy mindenki.
megvan, hogy mit akartam:
várok valami egyértelmű, konkrét megnyilvánulást. ezt próbálom belőle kikényszeríteni. hibásan. szóval nem kéne. ezzel fogom elriasztani. de a faszért nem lehet valamit mondani már. :(
én meg miért vagyok ilyen hülye picsa, hogy nekem ez kell. két jó nagy pofon, az kéne nekem, semmi más. hogy itt van egy édesbogár pasi, akire egy rossz szavam nem lehet. és nekem meg nem elég, hanem nyösztetem.
nem vagyok normális. tényleg. el fogom baszni. jól látom a helyzetet. meg is fogom érdemelni. varázslat...

3 megjegyzés:

  1. mivan bazmeg, front? semmi se jó éppen? eddig úgy tünt a lovag nem szökkel literatúrikus magasságokban a fogalmazási készségeit illetően, a 'nekemisjó' nála azt jelenti elalélt a kéjtől. vagy nem, de hát ezt csak ő tudja. üljé le vele szemben, és beszélgess vele erről, az egyik numera helyett.

    Életviteltanácsadógábor.

    VálaszTörlés
  2. én nem Shakespeare idézetet vártam... nem a megfogalmazással volt a gond. hanem valami mást, tartalmasabbat...
    de amúgy meg ja, front van, basszameg... vagy kikönyökölt bennem valami. igyekszem visszavenni az arcomból és nem nyüszögni. ennyi. :)
    beszéljek vele? mégis miről? hogyan? inkább nem feszegetek semmit, annak pláne nem lesz jó vége. próbálok türelmesen várni. azt ha megunom, majd szólok neki, hogy vagy változtat, vagy kalapkabát...

    VálaszTörlés
  3. itt a másik nagy tanítómester

    sztem meg rendezd át magadban a dolgokat, szépen csendben két hét alatt és helló
    s ha addig nem nyilvánul meg: a., viszlát b., kevésbé odaadós birkó)

    olyan jó, hogy írtál!!!

    VálaszTörlés