hétfő, június 16, 2008

meggondoltam magam

képeslapozás ügyben.
azt már eleve lebeszéltem trúval, hogy 1 lap elég. de hazafelé ezt a döntésem is felülbíráltam.
a Deák téren vártam a 16-os buszt, miközben átgondoltam, hogy ha ma a Várban bedobom egy postaládába a lapot, akkor egyrészt szerdánál előbb nem kapja meg (holnap biztosan nem, ahogy én elképzeltem), másrészt meg kurvára nem első kerületi postabélyegző lesz rajta, hanem LF1000. abban meg semmi buli nincs. úgyhogy amikor épp beállt a busz, elindultam hazafelé.
bementem azért egy könyvesboltba és sikerült viszonylag normális képeslapot találnom, vettem rá bélyeget is. meg vettem fasza, retro tollat. olyat, amiben a vár előtt úszik egy hajó. (a vetkőzős nőcis toll mintájára) full gyerekkori feelingem van tőle, szóval megvettem.
felszálltam a 9-es buszra, megcímeztem a lapot és gondolkodtam, mit is írhatnék rá. semmi normális nem jutott az eszembe. aztán rájöttem, hogy nem is akarom én ezt a lapot most feladni. eltettem a táskába. eltettem későbbre. máskorra. hátha lesz olyan alkalom, amikor tiszta szívemből tudok ráírni valamit. ha meg nem, akkor kidobtam az ablakon 120,- Ft-ot, mert ennyibe került a lap meg a bélyeg. ja, és meg mert megcímeztem, másnak nem tudom elsütni. nyilván nem is akarom.
kevés. kevés. kevés. csak ez jár a fejemben, ha Repülősre gondolok. kevés. kevés. kevés. egyre jobban kezd hasonlítani az exférjemre. meg különbenis. szerintem el fog menni külföldre dolgozni, baszik ő mindenre és mindenkire. akkor meg???
szóval, romantikus, tündérbogár akciók befejezve. sms-ek, telefonálgatás befejezve. kaptam szabit csütörtökre, de lehet, hogy meg se mondom neki. inkább döglök egész nap.
szerdán este úgyis Quimbyre vágyom, a ZP-ben. nem mintha lenne kivel menni, de ezen már meg se lepődök...
kurvajó az is, hogy már lebeszéltük a SKAlandot is, jövő hét végére, erre beközli, hogy akkor ő megy vidékre. remek.
elegem van a kibaszott elfoglalt, meg az állandóan álmos pasikból. elég volt. hát csak én szedek itt Béres cseppet???? hát de tényleg...
kevés. uncsi. édesbogár, de ebben a folyóban már gázoltam egyszer, szügyig. mégegyszer nem. kizárt dolog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése