vasárnap, június 01, 2008

nyugiban eltelt

a hétvége. egészen jó volt. semmi ideg, semmi para, csak nyugi, madárcsicsergés, kutya dögönyözés, evés, némi alvás, rengeteg napozás, repcsik bámulása az égen fájó szívvel, meg ilyesmi.
szüleim jófejek voltak, nagyon nem is volt kedvem hazajönni.
Repülős képét ráraktam a mobilomra, háttérképnek. már össze-vissza csókolgattam, puszilgattam. nagyon-nagyon szenvedek, úgy hiányzik.... :(
tegnap írtam neki sms-t, de ma már nem írok. nem akarom zaklatni. meg nem akarok nyüszögni, meg ráakaszkodni. meg hát megvárom, hogy ő mikor jelentkezik és mit ír és hogyan.
szóval türelem... próbálom visszafogni magam...
kurvanehéz belegondolni a 2 hétbe... belepusztulok... juuuuuuuj... mi lesz velem addig????
parti hegyeket kell intéznem addig, meg programokat, különben megkattanok... és semmi pasizás. és ki sem csapom. úgy akarom várni, hogy ha rámnéz, attól elélvezzek... :)
sikerült pénteken elég mély nyomot hagynom benne a mikrofonozással meg a köldökig dekoltázssal... szóval remélem, hogy első útja hozzám vezet majd 2 azaz KETTŐ HÉT múlva.
wháááááááááááááááá!!!!!!!!!!! megőrülök!!!!!!!!!!!!
ráadásul ebben a pillanatban teljesen tönkre vágtam a space billentyűmet. illetve a helyén lévő kis bizbaszt. rémes így gépelni.... whááááááááá!!!! minden ellenem van!!!! :(
aludni kéne asszem. holnap tréninggel kezdek... deszép...

6 megjegyzés:

  1. mi ez a zöldfehér izé?

    hazaértem basszus... szted gáz, hogy elhoztam a puhafehérpapucsot (meg a fogkefét és a fogkrémet) a szállodából és lopós vagyok, vagy nem gáz, és a fürdőköpenyt is el kellett volna hozzam?

    VálaszTörlés
  2. A szállodákból mindent, azaz MINDENT el kell hozni, ami mozdítható. Kértek Hiltonos töltőtollat, vagy Mariott-os jegyzetfüzetet? A kedvencem viszont egy szállodai fürdőszobából zsákmányolt gumikacsa, aki a tolvajlás óta Kázmérként él az autómban. Jobbanjárt így.
    :)

    VálaszTörlés
  3. Ja és köszi a blogajánlót! Megmondom jól!

    VálaszTörlés
  4. áh, még jó, hogy nem hoztam neked külön ajándékot, tuti leszóltad volna - ezekre csak HOTELELLÁTÓ volt írva.

    VálaszTörlés
  5. Dehogy, jól harmonizált volna a restikből összeválogatott UTASELLÁTÓ-s pohárkészletemmel.

    VálaszTörlés
  6. ja, amúgy Kázmért már képről ismerem... :D csak az eredetét nem tudtam. :)

    VálaszTörlés