csütörtök, június 12, 2008

már én is

rájöttem mindarra, amit Nyúl kommentelt. tegnap tudatosult bennem igazán, hogy ennek a pasinak én kellek és nem más. és bár még nem rebegte el a bűvös szót, azért attól függetlenül érezteti. és ez legyen elég. mármint nekem. :)
kibaszott nagy esténk volt tegnap. :) még 4 körül hívott Viki, hogy vörös riasztás van a viharok miatt, jól gondoljam meg, hogy ZP-be akarok-e menni. hááát... mégis elindultunk. ahogy odaértünk, pont a középkezdésre, egyből esni kezdett. hálistennek voltak ernyők, amiket mégse csuktak össze, így azok alatt meghúztuk magunkat. tulajdonképpen szinte el sem áztunk. ittam egy vodkanarancsot, Repülős sörözött. a Portugálok meg nyertek. :) ahogy kolbászolt körülöttem, csak néztem utána és félhangosan mormoltam: "az én pasim..." :) csodaszép gyönyörűség ez a fiú.
a meccs után kezdtem türelmetlen lenni, ekkor az év poénját sütötte el nekem:
én: De hol van Bauxit??? (gyk: Belga zenekar tagja)
ő: Hát... Tatabányán...
whááááááááááá!!!!!!!! vinnyogva röhögtem. megszólalt a föci faktos... bazzzzeeeeeeeeg... teljesen megalázott... kurvanagy poén volt. :)
na, azért hamarosan megérkeztek a fiúk. kibaszott nagy bulit csináltak. táncoltam, üvöltöttem, őrjöngtem... nagyon élveztem. Repülős szintúgy. (tánc, üvöltés, őrjöngés, élvezet) :) ahhoz képest, hogy azt mondta, ő aztán nem táncol, hát figyeltem... nincs rossz mozgása. :) sokat ölelkeztünk, csókolóztunk. volt egy pillanat amikor annyira rászívódtam, megkívántam, hogy majdnem ott helyben tepertem le... :) egyébként pedig megvédett az ugrálóktól, még a széltől is óvott. :)
a koncert után egyből elindultunk haza. otthon tus, szeretkezés, beszélgetés, alvás.
szeretemmmmmmmmmmm....... :D és ő is engem. biztipók. bírja a fejem. imád velem párnacsatázni, meg ilyenek. és tegnap már nem kérdezgettem, meg nem nyaggattam. csak élveztem, hogy együtt vagyunk, hogy úgy bánik velem, ahogy... sat. sat. sat. :)
ahhhh... soha ne legyen vége... soha... :)
fú, tegnap megkaptam a képeslapot, amit Kanadából küldött... azt hittem majd lesz rajta annyi, hogy "üdv, jó az idő, minden király. szia." erre....... teleírt egy kurvanagy képeslapot!!! nem győztem olvasni!! :) egyből fel is hívtam, hogy megköszönjem neki, meg tájékoztassam, hogy megérkezett. :)
és kedden meg, hazaértünk WB-ből, csinálom a kávét, hullák vagyunk. erre látom, elfogy a tej, hogy reggelre már nem marad. kb. 1 perccel azelőtt rogyott le a kanapéra, hogy pihizik... erre megszólal: "lemenjek, hozzak tejet???" ööö... és azonnal vette a szandit, és leszaladt a boltba. de szó nélkül. de magától felajánlotta. hát... alig jutottam szóhoz...
ritka kincs ez a pasi asszem... mondjuk, én is igyekszem a kedvére tenni. minden téren. a segge ki van nyalva... konkrétan... :)
szombat estig nem találkozunk... juuuujjjjjjjjjjjj... :( próbálok túlélni... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése