szerda, június 25, 2008

csak felhívtam

CéBorsócskámat... nem bírtam ki. de nem nyüszögve, csak úgy, hogy mi van vele, stb. annyira édes, ahogy tud lelkesedni... hogy holnap korábban tudnak indulni vidékre, és milyen nagy szerencse, hogy nem kell sötétben vezetnie, miegymás. ő legalább tud lelkesedni dolgokért. pl. a barlangászásért. az exférjem, aki szintén vízöntő, semmiért nem tudott lelkesedni. najó, a még nagyobb számítógép azért lázba hozta, de ezen kívül semmi.
imádom ezt a Cukorborsót, az a baj... vagyis hát nem baj... csak szar, ha nem találkozhatunk. Viki szerint kezd a kapcsolatunk egyoldalúvá válni, meg hasonlítani a 76-osos dologra. én azért ezt cáfolnám. Repülős miatt pl. a másfél hónap alatt még egyáltalán nem bőgtem. 76-os miatt meg már szerintem 2 hét után. meg hát ő aztán hanyagolt rendesen. főleg azért, mert nemcsak én voltam az életében... Repülősnek meg csak én vagyok. és keres és hív és jön, amikor csak tud.
a horoszkópja viszont egyértelműen a tudtomra adta: nagy szabadságvágya van. nyavalygással nem lehet magam mellett tartani, ha viszont küldeném, örökre itt maradna. hát tőlem aztán megkapja a hosszú pórázt, azzal nem lesz gond. érzem, hogy jó lesz, csak türelmesnek kell lennem.
"engedd el és megkapod..." ugye??? az örökérvényű... és ezzel nemcsak magamat nyugtatom. egyszerűen szerintem nem várhatok ennél többet tőle egyelőre. nyilván nem úgy kalkulálta a nyarát, hogy abban valaki még pluszban benne lesz. nyilván nem gondolta, hogy talál valakit még májusban, akivel jólérzi magát. ezért most nem nyavalyoghatok. ezért most nem kérhetem, hogy az egész életét alakítsa át miattam. nem is fogom erre kérni. biztos vagyok benne, hogy ha úgy érzi, már nem bírja nélkülem, akkor meg fogja oldani a találkozást. és könyörgöm, a júliust kell csak így kibírni. augusztusban már megint Pesten lesz, meg Sziget, meg minden...
szóval no para... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése