szombat, május 24, 2008

roppant kellemes estét

töltöttem Repülőssel tegnap. 7 körül érkezett. megnéztük a Huligánok (Green Street) c. filmet. hát, nem lettem tőle West Ham United szurkoló, de majdnem. :) egyébként kurvajó volt, nagyon tetszett.
aztán szexeltünk egyet. én sajnos megint a szokásos formám hoztam. bár minden bajom volt. először az éhség gyötört, aztán ettem pár falatot, akkor meg az volt a bajom. áh... komolyan. velem csak a baj van... kértem, hogy ne vegye magára az én problémámat, mert nem ő a hunyó. egyáltalán nem. hozzáteszem, mindentől függetlenül baromi jó volt vele. nagyon élveztem. és hát miután elélvezett... nos, azt a tekintetet, azt a mosolyt látni... hát az mindent megért. az a pillanat feledtette velem, hogy 2 hete nem volt orgazmusom. egyszerűen nem érdekelt.
hogy lettem ilyen önzetlen hirtelen??? mi hozta ezt ki belőlem??? én magam sem tudom... ez valami jellemfejlődés lenne?? :)
reggel elment dolgozni, én meg visszafeküdtem aludni. 11-kor keltem fel. elmentem a csarnokba vásárolni, most meg pihizek.
du. jönnek Vikiék, hozzák nekem az akváriumot. már csak halakat kell vennem bele. meg jön Barbibogyó (neki még meg kell mondanom valahogy, hogy Róma off. egyszerűen nem fér bele a költségvetésbe. így is el vagyok adósodva, egyik napról a másikra élek... kész anyagi csőd lenne, ha bevállalnám... nagyon-nagyon sajnálom, de ezt most ki kell hagynom... :(), jól berúgunk, aztán elmegyünk a ZP-be Kaukázus koncertre. :D lehet, hogy Repülős is jön, bár holnap is dolgozik. szerintem kb. 1% esély van arra, hogy bevállalja, úgyhogy nagyon nem is élem bele magam.
sebaj. kell néha külön is bulizni. így viszont legközelebb csak szerdán találkozhatunk, mert hát keddre 76-ost iktattam be és bizony nem fogom lemondani. olyan régen láttam a majom fejét, meg olyan nehéz vele egyeztetni, úgyhogy ebből nem engedek.
Vérnénnye még sehol... ez kicsit aggaszt, bár tudom, nem kellene, de mégis fura. máskor takkra pontosan, most meg még semmi. tutter, hogy ma este, a legnagyobb bulizás közepette fog beállítani. hát az varázslatos lenne... :)
tegnap láttam a keresztgyerekemet. már 6 mm!!!!! :) de csitt!!!!! :D jól meg is hatódtam. majdnem elbőgtem magam. illetve belül zokogtam is rendesen. meg bepárásodott a tekintetem. hát azért ez nem semmi... :) a boldog kismammerrel össze is ölelkeztünk rendesen. jól be van szarva. hogy ez már nem vaklárma. ez most már komoly. hát, így jár az, aki gyereket akar. ennyi. :)
kéne takkerkodni, de úúúúúgy nincs kedveeeeeeeeeem... áh... úgyis összebasszuk a lakást, akkor meg minek??? szóval nem fogok. inkább pihizek még egy kicsit. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése