vasárnap, május 04, 2008

jó volt a

majális a Harmat Beachen, bár a múltkori buli szerintem jobb volt. azért sikerült orbáncosmód berúgni egyeseknek. nekem nem. :) én inkább csak pipáztam. :)
hajnali fél 3-ra értem haza. péntek reggel meg indulás haza a szülőkhöz. volt némi error, jól kifakadtam, megteremtettem a hétvége hangulatát 2 perc alatt... nem vagyok rá büszke, de így jött ki. tudom, geciség, meg minden percet ki kéne használni, amit a szüleimmel tölthetek, ameddig csak lehet, de kurvára lettem volna inkább egészen máshol, egészen mással, mint most a hétvégén otthon. azért persze jó volt. hálistennek nem tudtam sokat zabálni, a gyűrűm megint csúcsokat dönget, úgy be van szűkülve, még a vizet is csak rágva... nice. :)
ma 5-re értem haza. hihetetlen szexéhség tört rám. persze Deszkással. aki persze hulla, mert szétcsapta magát a családi hétvégén. úgyhogy ma nem találkozunk. pedig... jujjj... egyébre sem vágyom... no, sebaj. illetve baj, de hát mit tudok tenni??? kíváncsi vagyok, mikorra szedi össze magát és hív, hogy koccoljunk... remélem, nem várat sokáig. ki akarom használni a testét. a szexrabszolgámmá akarom tenni. mert soha senkivel nem volt még ilyen jó, mint vele. ennyi. :)
a macska még mindig ivarzik, egyszerűen utálok itthon lenni. a héten minden estére kész vagyok programot csinálni, mert nem akarok itthon ülni egyszerűen... jogászfiú hívott, hogy szerdán találkozzunk, ma későn ér rá és holnap meg korán kel. pedig akár ma is összefutottam volna vele.
pénteken délben TZ küldött sms-t, hogy megint velem álmodott, mégpedig felettébb kellemeset. fura. legalább  2 hete semmit nem kontaktáltunk, de ezek szerint még mindig rajtam kattog az agya, ha képes velem álmodni. ez persze jó hír, csak történne már valami végre... :)
ezen kívül semmi érdekes. szerintem este 8-ig takkerkodok kicsit, aztán tévézek és punnyadok. hátha most nem hullafáradtan kezdem majd a hetet... :)
holnap belecsapok a 90 napos fogyókúrába. kemény 3 hónap áll előttem, de megcsinálom, ha beledöglök (de nem fogok), akkor is!!! le kell dobnom 10-15 kg-ot. nincs mese.
gondolkodtam, hogy kellene új ruhákat vennem, de ha most megint fogyni kezdek, akkor semmi értelme, mert csak lötyögni fog rajtam minden és nem tudom majd hordani őket. úgyhogy még türelemmel leszek. nem vásárolok. inkább gyűjtöm a pénzt. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése