csütörtök, május 22, 2008

azért nem az

a megőrülős feeling van Repülősnél, az biztos. ebből is látszik, hogy tipikusan vízöntő.
ott punnyad kint a Margitszigeten. és eszébe nem jut, hogy mondjuk a munkaidőm végén fussunk össze egy fél órára, vagy hogy beköszön hozzám napközben (jövet-menet valamikor), szóval semmi ilyesmi.
és még el is mondja mégegyszer, hogy ma bizony az anyjához megy és ott is fog aludni.
egyrészt tudom. másrészt meg nem kell attól fosni, hogy megint nálam KELL aludni... egy ölelés, vagy egy kis közös séta is jót tett volna.
de ilyesmi nem jut az eszébe.
az oroszlán 76-os ehhez képest ha csak tudott, meglepett. jött a munkahelyemre, vagy a lakásomhoz (volt, hogy a férjemtől szökdöstem le hozzá), egy ölelésre, egy csókra, pár jó szóra, hogy láthasson, érezhessen. és vele se volt a "kapcsolatunk" több, mint pár hetes...
jó, ezen most nem fogok berágni, csak hát ez is arról árulkodik, hogy milyen egy tűz jegyű ember, és milyen aki nem az.
biztos bennem van a hiba. hogy nekem semmi se elég. hogy romantika kell, meg szenvedély. hogy aki nem olyan, az nem is kell. hát ja. basszameg. ilyen igényeim vannak.
és lehet, hogy attól Repülős még milliószor jobban szeret/kedvel esetleg, mint a többiek, akik meg romantikusak és szenvedélyesek voltak... lehet... de nekem kellenek ezek a dolgok. nem tehetek róla... persze, a romantikus/szenvedélyes kapcsolatok felületesek... ez is igaz. ámbátor nem mindegyik. na, én egy ilyet keresek. ami nem felszínes, nem link, nem átbaszós, de pörgős, ezer fokon izzó.
ez a "kapcsolat", amiben most vagyok, ez egyelőre nem az. és félek, soha nem is lesz az. hiába izzok én ezer fokon, ha ez nincs viszonozva.
már megint agyalok. hurrá. ahelyett hogy dolgoznék. faszért kellett nekem sms-t írni ennek a cukorborsónak. na, mindegy. ij.exe

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése